Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar
0
109

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı İçin Malzemeler

  • 4,5 adet temizlenmiş enginar
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 çorba kasesi bezelye
  • 1 adet soğan
  • Zeytinyağ
  • Tuz

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle temizlenmiş enginarlarımızı limonlu suda kararmaması için bekletelim.
  2. Garnitürü hazırlamak için patates, havucu küp küp doğrayalım, bezelyeleri ön haşlama yapalım 5 dakika falan, tavaya zeytinyağı alalım üstüne yemeklik doğradığımız soğanları alıp kavuralım.
  3. Ardından patatesi havucu alıp kavuralım. Suyunu süzdüğümüz bezelyeleri de ekleyelim göz kararı tuzumuzu ekleyelim. Ocağın altını kapatalım.
  4. Enginarları uygun bir tencereye yerleştirelim, pişen garnitürleri içine dolduralım kenarlarına taşabilir. Üstüne zeytinyağı gezdirelim, göz kararı sıcak suyu koyup pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk soğan1 diş sarımsak2 orta uzunluk patates1 adet havuç1 su bardağı bezelye5-6 adet enginar çanağı1 limon suyu1 portakalın suyu1 su bardağı suTuzZeytinyağı Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı Görüntülü İçin Gereçler 1 adet doğranmış havuç1 su bardağı bezelye1 adet doğranmış patates1 adet doğranmış soğan4 adet enginarYarım limon suyu1 çay kaşığı tuz1 tatlı kaşığı şeker6 yemek kaşığı zeytinyağı1/3 demet dereotu Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Zeytinyağlı Enginar Tanımı İçin Gereçler 4 adet tabak enginar1 adet orta uzunluk havuç1 adet orta uzunluk patates1 su bardağı bezelyeYarım demet dereotu2 adet limon4 yemek kaşığı zeytinyağı1.5 tatlı kaşığı tuz1 adet kesme şeker Zeytinyağlı Enginar Tanımı Yapılışı Patates ve havuçları küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Zeytinyağlı Enginar Tanımı İçin Gereçler 6 adet enginar1 adet soğan1 adet havuç1 adet patates1 kase bezelye1 çay kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı un1 çay bardağına yakın zeytinyağı1 çay bardağı sıcak suDereotu1, 5 limon Zeytinyağlı Enginar Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Zerdeçallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı İçin Malzemeler 6 adet enginar2 yemek kaşığı zeytinyağ1 adet kuru soğan1 su bardağı bezelye (Haşlanmışta olur)2 adet havuç1 adet patates1 tatlı kaşığı zerdeçal1 bardak sıcak suTuzYarın demet dereotu Zerdeçallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt