Zeytinyağlı İç Bakla Ve Bebek Enginar Salatası Tanımı İçin Gereçler
- 1/2 (yarım) kg iç bakla
- 2 tane bebek enginar
- 4 kol dereotu
- 4 kısım nane
- 3 kol yeşil soğan (yeşil yerleri )
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1/2 (yarım) tatlı kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) fincan zeytin yağı
- 1/2 (yarım) çay kaşığı karbonat
- 1/2 (yarım) çay kaşığı limon tuzu
Zeytinyağlı İç Bakla Ve Bebek Enginar Salatası Tanımı Yapılışı
- Üç bakla ve enginarları ayıklayıp kaynar suya tuz karbonat ve limon tuzunu ek edip yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz. Sonra süzüyoruz.
- Yeşillikleri ince ince doğruyoruz.
- Karıştırma kabına alıp tüm malzemeyi ek ederek karıştırıyoruz.
- İsteğe nazaran yarım limon suyu ek edebilirsiniz.