Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Ispanak Yemeği

Zeytinyağlı Ispanak Yemeği
0
50

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
zeytinyagli-ispanak-yemegi-14.jpg

Zeytinyağlı Ispanak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

• 1 bağ ıspanak
  • 2 adet havuç
  • Büyük kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı pirinç
  • 1 yemek kaşığı bulgur
  • Pulbiber, karabiber ,tuz
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2 su bardağı kaynar su

Zeytinyağlı Ispanak Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ispanağı güzelce ayıklayıp saplarını kesip bir legende bol suya ıslayalım.
  2. Çamurlarından arınsın birkaç defa yıkadıktan sonra ince ince doğrayıp birkez de doğradıktan sonra legende bolsuyla yıkayıp süzgece alalım.
  3. Diğer tarafta tencereye zeytinyağını koyup ,soğanı yemeklik doğrayıp yumuşayana kadar kavurup ,üzerine rendelediğimiz havucu ????????ekleyip bir iki çevirelim.
  4. Salçaları ekleyip biraz kavurduktan sonra 2 su bardağı kaynar suyu ekleyip pirinç ve bulguru ekleyip altını kısalım .
  5. 10 dakika sonra ıspanağı biber ve tuzunuda ekleyip karıştıralım kısık ateşte pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Zeytinyağlı Ispanak Yemeği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kolay Sağlıklı Zeytinyağlı Ispanak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo ıspanak1 tane kuru soğan3 tane sarımsak1 yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı pirinçYarım çay bardağı zeytin yağTuzKarabiber1 su bardağı sıcak su Kolay Sağlıklı Zeytinyağlı Ispanak Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Nohutlu Ispanak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo ıspanak1 su bardağı haşlanmış nohut2-3 yemek kaşığı bulgur (ben artan bulgur pilavından kullandım )1 tane soğan2 tane rendelenmiş havuç5 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı biber salçası5 yemek kaşığı domates konservesi veya 1 tane büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Zeytinyağlı Bezelye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 2 büyük boy patates1 büyük boy havuç1 kase ayıklanmış bezelye2 küçük soğan1 silme yemek kaşığı domates salçası1/2 (yarım) yemek kaşığından biraz az biber salçasıTuz, pul biber3 su bardağı suSıvı yağ Zeytinyağlı Bezelye Yemeği Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ispanak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 1 kg ıspanak2 orta boy soğan50-100 gram kıyma2 yemek kaşığı salça1.5 yemek kaşığı pirinçSıvı yağSuTuz Ispanak Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Not : bu tarifimde dondurulmuş ıspanak kullandım. Hem dondurulmuş hem normal ıspanağı aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Ispanak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo ıspanak1 kuru soğanYarım su bardağı pirinç2 yemek kaşığı sıvı yağ2 yemek kaşığı domates salçasıTuzPul biberKarabiber Ispanak Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ispanaklarımı bir güzel temizleyip doğradım. Ben ekstra sirkeli suda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt