Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Kapya Biberli Sarımsaklı Taze Barbunya Yemeği

Zeytinyağlı Kapya Biberli Sarımsaklı Taze Barbunya Yemeği
0
25

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
zeytinyagli-kapya-biberli-sarimsakli-taze-barbunya-yemegi.jpg

Zeytinyağlı Kapya Biberli Sarımsaklı Taze Barbunya Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilo taze barbunya
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı tuz tozşeker toz tatlı biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 su bardağı su

Zeytinyağlı Kapya Biberli Sarımsaklı Taze Barbunya Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Taze barbunya ayıklayalım, yıkayalım 15 dakika haşlayalım, süzelim.
  2. Tencereye yağı yemeklik doğranmış soğanı, sarımsağı koyalım. 2 dakika karıştıralım.
  3. Salçayı ilave edelim, karıştıralım. Çekirdeği çıkarıp, küçük doğranmış biberleri koyalım.
  4. Kabuğu soyup küçük doğranmış havucu ve patatesi ekleyelim, karıştıralım. Tuz, baharatı serpelim.
  5. Bu şekilde 5 dakika kısık ateşte pişirelim.
  6. Sonra oda sıcaklığında suyu verelim 15 dakika bu şekilde pişirelim.
  7. Sonra barbunyaları ilave edelim kısık ateşte 40-45 dakika pişirelim afiyet olsun.
Zeytinyağlı Kapya Biberli Sarımsaklı Taze Barbunya Yemeği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt