Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Karnabahar Bebek Yemeği 9+

Zeytinyağlı Karnabahar Bebek Yemeği 9+
0
41

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Zeytinyağlı Karnabahar Bebek Yemeği 9+ Tanımı İçin Malzemeler

• 4 kısım karnabahar
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağ
  • 1 çay kaşığı bebek salçası
  • 2 kahve fincanı sıcak su

Zeytinyağlı Karnabahar Bebek Yemeği 9+ Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle karnabaharı haşlıyoruz.
  2. Bir tencerede zeytinyağı ve salçayı hafif kavuruyoruz.
  3. Haşlanan karnabaharı elimizle ezip, yağ ve salçanın içine atıyoruz. 1-2 dk bu biçimde kavuruyoruz.
  4. İçerisine 2 kahve fincanı sıcak suyu da ekleyip pişmeye bırakıyoruz.
  5. Duruma nazaran rondodan geçirebilirsiniz ya da yalnızca çatalla ezebilirsiniz. Bebişlere afiyet olsun ????
Not: Benim oğlum 2 diş çıkmasına karşın şimdi çiğnemiyor ben de çok zorlamıyorum eninde sonunda öğrenecek zati. Siz de bebeğinizin durumuna nazaran rondoyu kullanabilirsiniz ya da kullanmazsınız.

Zeytinyağlı Karnabahar Bebek Yemeği 9+ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Zeytinyağlı Karnabahar Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 1 küçük karnabahar1 kuru soğan1 yemek kaşığı salça1 limon1 tatlı kaşığı tuz1/2 (yarım) kahve fincanı zeytinyağı Zeytinyağlı Karnabahar Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Karnabaharların kalın köklerini keserek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Zeytinyağlı Havuçlu Bulgurlu Karnabahar Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 1 adet küçük boy karnabahar1 adet kuru soğan1 adet kapya biber1 adet yeşil biber1 adet orta boy havuç3 diş sarımsak1 yemek kaşığı pilavlık bulgur1 türk kahve fincanı zeytinyağı1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk karnabahar2 adet kuru soğan2 yemek kaşığı domates salçası5-6 su bardağı sıcak su1 tatlı kaşığı pul biber1 çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Karnabaharı doğrayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ayvalı Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Gereçler 1 adet orta uzunluk karnabahar1 adet ayva1 adet kuru soğan1 adet yeşil biber1 adet kapya biber1 adet havuç1 Türk kahve fincanı zeytinyağı1 çay kaşığı tuz,tozşeker,toz tatlı biberYarım çay kaşığı karabiber2,5 su bardağı su Ayvalı Karnabahar Yemeği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Zeytinyağlı Karnabaharlı Brokoli Yemeği ( Fit Tarif) Tanımı İçin Gereçler Çeyrek karnabahar (yaklaşık 300 gram kadar)300 gram brokoli1 adet soğan3 diş sarımsak1 adete yeşil biber (dondurucudan kullandım)1 adet  kapya biber(dondurucudan kullandım)1 adet havuç1 tatlı kaşığı biber salçası2 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,496Konular
982,193Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt