Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Kereviz

Zeytinyağlı Kereviz
0
42

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
zeytinyagli-kereviz.jpg

Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Gereçler

  • Zeytinyağlı kereviz
  • 1 adet büyük uzunluk kereviz
  • 3 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 adet limon
  • 1 adet portakal (isteğe bağlı dikkat edin acı olmasın)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çorba kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı un

Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Yapılışı

  1. Tencereye zeytinyağı alınır.
  2. Havuçlardan biri rendelenip eklenir. (havucun turuncu rengi vermesi için)rendelenen havuçlar sotelendikten sonra kalan 2 havuç küp küp doğranıp eklenir.
  3. Onlarda biraz sotelendikten sonra yarım julyen halinde doğranmış soğanlar eklenip biraz da bu halde sotelenir.
  4. Daha sonra küp küp doğranmış kereviz ve doğranmış kereviz yaprakları ek edilir.
  5. Limon ve portakal suyu, un, tuz ve şeker karıştırılıp ek edilir.
  6. Daha sonra üzerini geçecek kadar su ek edilir. Yaklaşık 1 saat pişirilir.
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt