Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Materyaller
- 1 orta uzunluk kereviz
- 1 adet havuç
- 3 adet orta uzunluk soğan
- 2 tatlı kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 adet portakal
- 1 adet patates
- 1 adet mandalina
- 1 adet elma
- Bir tutam zencefil ve zerdeçal
- 1 su bardağına yakın su
- Süslemek için maydonoz
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağıyla güzelce kavuralım. Kavrulan soğanlar şekeri ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Akabinde sırayla havucu, patatesi ekleyip kavurun. 1 adet elmanın kabuklarını soyup küp formunda doğrayın, mandalinanın kabuğu soyup dilimlerini ayırın ve tencereye ekleyin.
- Kerevizleri de küp halinde doğrayıp tencereye ekleyin.
- En son üstüne 1 portakalın suyunu sıkın. Suyunu ve tuzunuda ekleyip.
- Kerevizler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin.
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı