Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Kış Türlüsü

Zeytinyağlı Kış Türlüsü
0
21

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Zeytinyağlı Kış Türlüsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet küçük uzunluk brokoli
  • 1 adet küçük uzunluk karnabahar
  • 1 adet küçük uzunluk kereviz
  • 1 adet tek pırasa
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet küçük uzunluk patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet küçük uzunluk kapya biber
  • 1 adet küçük uzunluk yeşil biber
  • 1 çay kaşığı tuz toz şeker
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 ,5 su bardağı su
  • 1 küçük uzunluk türk kahve fincanı zeytinyağı

Zeytinyağlı Kış Türlüsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Karnabaharı brokoliyi çiçeklere ayırıp, suya koyalım. Kerevizi soyup, küçük küp doğrayalım limonlu suya koyalım patatesi soyalım, küçük küp doğrayalım limonlu suya koyalım.
  2. Havucu soyalım küçük küp doğrayalım. Pırasayı da iki cm eninde keselim soğanı da küçük yemeklik doğrayalım, biberleri çekirdeklerini çıkarıp, küçük doğrayalım.
  3. Tencereye yağı soğanları biberleri 2 dk kavuralım patatesi havucu ekleyelim 2 dk daha kavuralım kerevizi karnabaharı da koyup karıştıralım. Tuzu, şekeri, karabiberi serpelim, karıştıralım. Kısık ateşte 2-3 dk bu halde pişsin.
  4. Oda sıcaklığındaki suyu verelim kaynayınca kısalım kısık ateşte 25-30 dk pişsin.
  5. Sonra brokolileri ek edelim kısık ateşte 10 dk daha pişsin 10 dk demlendikten sonra servis tabağına alalım afiyet olsun.
Zeytinyağlı Kış Türlüsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt