Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı kuru fasulye
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Tuz
- Pulbiber
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı un
Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak kuru fasulyeyi haşlayalım, derin bir tencereye ince doğranmış soğanları ve zeytinyağını koyalım ve soğanları kavurmaya başlayalım.
- Hafiften renk değiştiren soğanların üzerine unu ve salçayı ek edip kavurmaya devam edelim.
- Ardından suyunu ve haşlanmış kuru fasulye ekleyip karıştıralım.
- Tuzu ve pulbiberi ekleyip, kaynamasını bekleyelim, kaynadıktan sonra ocaktan alalım. Güzel iftarlar afiyet olsun ????.