Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Patatesli Enginar

Zeytinyağlı Patatesli Enginar
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
zeytinyagli-patatesli-enginar-2.jpg

Zeytinyağlı Patatesli Enginar Tanımı İçin Materyaller

  • 6 adet enginar
  • 2 orta uzunluk patates
  • 2 adet havuç
  • 2 diş sarımsak (İsteğe bağlı)
  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 2 adet sivri biber
  • Yarım limon
  • 1 su bardağı bezelye
  • 2 tatlı kaşığı un (Silme)
  • Tuz
  • Dereotu (İnce kıyılmış)
  • 2 adet kesme şeker

Zeytinyağlı Patatesli Enginar Tanımı Yapılışı

  1. Soğan, biber, sarımsak küçük doğranır.
  2. Bir fincan zeytinyağında hepsi kavrulur.
  3. Üzerine küçük doğranmış bezelye, havuç, enginar ve patatesler ek edilir. Birkaç dakika karıştırılır.
  4. Un serpiştirilir, karıştırılır.
  5. Üzerine 1. 5-2 bardak sıcak su ek edilir.
  6. Şeker, tuz, limon eklenir.
  7. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir.
  8. Servis ederken üzerine dereotu serpilir.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt