iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
4 adet orta boy kereviz
8 diş sarımsak
6 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı şeker
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı su
Üzeri için:
1015 dal dereotu
Tarifi:
Kerevizler soyulur ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranır Sarımsaklar birkaç parçaya kesilir
Sarımsak, tuz, şeker kereviz ve limon suyu karıştırılır bir tencereye aktarılır Üzerine su ve zeytinyağı gezdirilir
Kapaklı olarak kısık ateşte yumuşayana kadar pişirilir Soğuyunca servis yapılır
Üzerine dereotu serpilir
4 adet orta boy kereviz
8 diş sarımsak
6 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı şeker
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı su
Üzeri için:
1015 dal dereotu
Tarifi:
Kerevizler soyulur ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranır Sarımsaklar birkaç parçaya kesilir
Sarımsak, tuz, şeker kereviz ve limon suyu karıştırılır bir tencereye aktarılır Üzerine su ve zeytinyağı gezdirilir
Kapaklı olarak kısık ateşte yumuşayana kadar pişirilir Soğuyunca servis yapılır
Üzerine dereotu serpilir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.