Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Taze Barbunya Yemeği

Zeytinyağlı Taze Barbunya Yemeği

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
zeytinyagli-taze-barbunya-yemegi.jpg

Zeytinyağlı Taze Barbunya Yemeği Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilogram taze barbunya
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 adet küp şeker ( bir tatlı kaşığı toz şeker) de olabilir
  • 3 su bardağı su

Zeytinyağlı Taze Barbunya Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle taze barbunyayı temizleyin.
  2. Yıkayıp süzelim ve bir kenara alalım.
  3. Tencereye zeytinyağı ve doğranmış kuru soğanı ekleyip beş dakika orta ateşte kavuralım ve küp küp doğranmış havuç ve patatesi ekleyip beş dakika daha kavuralım.
  4. Bir yemek kaşığı biber salçası ve tuzu ekleyip bir dakika kavurup barbunyayı ek edip karıştıralım.
  5. En sona üç bardak su ve şekeri ekleyip karıştırıp evvel kaynatıp sonra kısık ateşte pişirelim afiyetle.
Zeytinyağlı Taze Barbunya Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
982,563Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt