Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Taze Barbunya

Zeytinyağlı Taze Barbunya
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
zeytinyagli-taze-barbunya.jpg

Zeytinyağlı Taze Barbunya Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram taze barbunya
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 adet soğan
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet havuç
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 domates rendesi
  • 2-3 diş sarımsak
  • Tuz, küp şeker, karabiber, tozbiber

Zeytinyağlı Taze Barbunya Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Barbunyayı ayıklayın.
  2. Çokça suda yumuşayana kadar haşlayın.
  3. Haşlamadan da yapılır ancak ben o siyah suyunu sevmiyorum rengini yoğunlaştırıyor.
  4. Tencereye zeytinyağını ince doğranmış soğan ve sarımsağı koyun ve kavurun.
  5. Üzerine salçayı ekleyin kavurun.
  6. Sırasıyla domates rendesi barbunya küp doğranmış patates ve havucu ekleyin.
  7. Son olarak tuz ,şeker ,karabiber ve tozbiber ekleyin.
  8. Üzerine 1 bardak sıcak su ekleyin.
  9. Kısık ateşte pişirin.
  10. Ilıyınca üzerine maydanozla servis edin afiyet olsun ????.
 
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt