Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
zeytinyagli-taze-fasulye.jpg

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kg taze fasulye
  • 3 adet domates
  • 2 orta uzunluk soğan
  • Yarım tatlı kaşığı toz şeker
  • 1, 5 tatlı kaşığı tuz
  • Zeytinyağı

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak fasulyeleri yıkayıp uçlarını temizleyelim.
  2. Daha sonra bıçakla istediğimiz boyutta kesip uzunluğunu ayarlayalım(ben hem enine hem uzunluğuna keserek fasulyeleri incelttim).
  3. Soğanları küçük küpler halinde doğrayıp zeytinyağında kavuralım(benim soğanlarım küçük olduğu için 3 adet kullandım).
  4. Üzerine fasulyeleri ekleyip yaklaşık 5-7 dakika kapağı kapalı olarak orta ateşte renk değiştirene kadar kavuralım.
  5. Kavrulan fasulyelerin üzerine kabuğunu soyup doğradığımız domatesleri tuzu ve şekeri ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakalım. (eğer domatesler sulu değilse yarım ila 1 su bardağı su eklenebilir).
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt