Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Materyaller
- Yarım kilo taze fasulye
- 1 tane soğan
- 1 diş sarımsak
- 2 adet domates rendesi
- 1 adet kırmızı biber
- Tuz,karabiber,pulbiber
- 1 küp şeker
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 su bardağı su
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Zeytinyağı tencereye alalım.
- Soğanı kavuralım.
- Sarımsak ve biberi atıp kavuralım.
- Temizlenmiş fasulyeleri atıp kavuralım.
- Domates salçası ve rendesini atalım.
- Tuz ve baharatları atıp kavuralım son kere.
- Sonra su ekleyelim şekeri de atıp pişmeye bırakalım.
- Yarım saat kısık ateşte pişsin. Afiyet olsun.