Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Yer Elması

Zeytinyağlı Yer Elması

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
zeytinyagli-yer-elmasi.jpg

Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kg yer elması
  • 1 adet kuru soğan
  • 1-2 diş sarımsak
  • 2 adet küçük uzunluk havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet kesme şeker
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • Yarım limon
  • Tuz
  • Sıcak su

Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yer elmalarını güzelce yıkayalım. Kabuğunu soyalım. Patates üzere yemeklik doğrayalım.
  2. Soğanı ve sarımsağı küp küp doğrayalım.
  3. Uygun bir tencereye biraz zeytinyağı dökelim.
  4. Soğan ve sarmısağı ekleyip biraz çevirelim.
  5. Şekeri de ek edelim.
  6. Havucu ve patatesi de ufak ufak doğrayalım.
  7. Tencereye ek edelim.
  8. Biraz da bu biçimde kavuralım.
  9. Yer elmalarını da ek edelim.
  10. Limon suyu ve tuzu da ek edip üzerine çıkmayacak formda sıcak su ekleyelim.
  11. Kaynamaya başladıktan sonra 25-30 dakika kadar kısık ateşte pişirelim.
Afiyet olsun????.

Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt