Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zora gelemeyenler her zaman mi bunu yapar?

Zora gelemeyenler her zaman mi bunu yapar?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sevgili arkadaslar,

Ben üniversite 2derslik ögrencisiyim Hayatım genelde ev mektep ders arasında geçiyor 7 aydır bir bayanla gönül bağım olmamıştı En son 03012019 tarihinde biriyle tanıstım Kız lise son derslik ögrencisiydi Tanışmanın peşinde günlerce, haftalarca konustuk Hayattan ne beklediğimi ve amacımın ne oldugunu anlattım güzel bir dil ile Gün geçtikçe daha fazla konuşuyor ve onu tanıdıkça iyiden iyiye baglanıyordum ya da bana böylece geliyordu Bağlandıgım kız Doğuda bir ilimizdendi Fakat Meslek yüzünden ailesi 35 yıldır ayrı bir ilde yaşıyordu Her defasında sorunlara çözümcül yaklasarak bir sonuca ulastırsamda sonunda bir baska bir sorun cıkıyordu Ona kötü söz söylemedim hatalı bir davranışta da bulunmadım Aramıza engel girecegini söylüyordu daima Diğer yere taşıncaz diyordu Üniversite bambaşka şehirlerde olabiliriz diyordu Herşeye çözüm bulmuşken bu seferde ben artı tabi kalamam, özgürlügüme düşkünüm Vs vs Diyip siyasete girdi Benimle karşısında görüşteydi ama ben yinede Sevgimizin önüne geçemiyecegini söyledim Ona ragmen dün aksam tartıstık Bana kavgaları sevmedigini bi yere kadar sustugunu söyledi En sonunda bende bana sadık kalacak biri olucaksan herşeyinle kabulumdür dedim

Ve dedigi şey şuydu: Yolun açık olsun o zaman

Sizlerden hafıza olarak destek istiyorum Olaya öbür yerden bakabilirsiniz diye Sizce bu kadar sevdigini söyleyip çabuk pes etmesinin sebebi nedir ?

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt