Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zuhal Topçu Cafoğlu Kimdir, Hayatı

0
301

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Zuhal Topçu Cafoğlu Kimdir,Zuhal Topçu Cafoğlu Hayatı,Zuhal Topçu Cafoğlu biyografisi,Zuhal Topçu Cafoğlu hakkında bilgi,Prof Dr Zuhal Cafoğlu kimdir?

1960 yılında Şanlıurfa – Siverek ’te doğan Zühal Topçu Cafoğlu, Ilk – Orta – Lise öğrenimini Gaziantep ’te tamamladı Ankara Üniversitesi Dil ve tarihCoğrafya Fakültesi Felsefe Sosyolojisi bölümünden 1982 yılında mezun oldu 1986 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ’nde öğretim elemanı olarak akademik hayatına başladı Gazi Üniversitesi Irtibat Fakültesi Gazetecilik bölüm başkanlığı ve Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesi ’nde dekanlık yapmıştır Halen Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ’nde öğretim üyesi olarak tahsis yapmaktadır

Milliyetçi Hareket Partisi ’nde Siyaset ve Önderlik Okulu ’nun koordinatörü ve Genel Başkan Başdanışmanı olan, iki çocuk annesi Zühal Topçu Cafoğlu ’nun yayınlanmış birçok makale ve kitabı bulunmaktadır *

Similar threads

Mhp Zühal Topçu Kimdir Mhp Zühal Topçu Kimdir Hayatı Mhp Zühal Topçu Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Zuhal TOPÇU, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde doğdu Ilk ve Orta tahsilini Gaziantep'te tamamladı Üniversite hayatına 1979 yılında başladı Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Yaşar Topçu Kimdir, Hayatı Yaşar Topçu kimdir? hayatı biyografisi otobiyografisi YAŞAR TOPÇU Sinop Milletvekili ANAP Boyabat 1941 Doğumlu , Ali Mahir Raviye ,,Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu Fransızca Serbest AvukatXVIII XIX XX nci Dönem Sinop Milletvekili Ulaştırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
Yalçın Topçu Kimdir, Hayatı Yalçın Topçu Kimdir, 1958 Ardahan doğumlu Yalçın Topçu, Ahıska Türklerinin 93 muhaciri olan bir ailenin çocuğu Ailenin bir kısmı Ardahan ’da oturmuş Diğerleri Osmaniye, Tokat, Kırşehir illerinde yaşamaktalar Yalçın Topçu, Ankara Abidinpaşa nüfusuna belirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Nurettin Topçu Doğum 7 Kasım 1909İstanbul Ölüm 10 Temmuz 1975İstanbul Iş Zihin Adamı, akademisyen Nurettin Topçu, Türk fikir adamı, etik felsefecisi ve akademisyen Hareket Dergisi'nin kurucusudur Avrupa ’ya tahsile dışarı giden Türkler aralarında etik üstünde çalışan birincil öğrenci ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Zuhal Olcay Kimdir, Zuhal Olcay Hayatı,Zuhal Olcay filmleri,Zuhal Olcay hakkında data Zuhal Olcay Kimdir, Hayatı Zuhal Olcay, (d 10 Ağustos 1957, Üsküdar, İstanbul), Türk oyuncu ve şarkıcı Hayatı Babası erkek berberi Cevat İşanç, annesi ev hanımı Süheyla İşanç'tır Konservatuarda piyano...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,509Konular
982,874Mesajlar
30,655Kullanıcılar
LamollaaSon üye
Üst Alt