Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

10 Dakikada Tavada Çıtır Peynirli

10 Dakikada Tavada Çıtır Peynirli

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
10-dakikada-tavada-citir-peynirli.jpg

10 Dakikada Tavada Çıtır Peynirli Tarifi İçin Malzemeler

Hamuru için;
  • 1.5 su bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı karbonat veya kabartma tozu
  • 4 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
İçi için;
  • 4-5 dal maydanoz
  • 150 gram lor peyniri
Kızartmak için;
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ

10 Dakikada Tavada Çıtır Peynirli Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak yoğurt, karbonat ve tuzu bir kapta karıştıralım. Üzerine unu yavaş yavaş ekleyelim. Unu az gelirse ilave edebilirsiniz ele yapışmayacak bir hamur olması gerek.
  2. Hamuru yapıp, kabarması için dinlenmeye bırakıyoruz.
  3. Dilerseniz hamuru için ekmek hamuru kullana bilirsiniz. İçi için maydanoz veya dereotunu ince doğrayın. Ben maydanoz kullandım. Ve lor peyniri ile karıştırın.
  4. Dinlenmiş hamuru küçük parçalarla koparıp açın. İçini doldurup kapatın ve az yağda her tarafı kızaracak şekilde pişirin. Sıcak servis edin. Afiyet olsun.
10 Dakikada Tavada Çıtır Peynirli Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sabah Kahvaltınızın Yanında Tavada Çıtır Mı Çıtır Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yufka1 su bardağı didiklenmiş peynir veya lor peyniri (Ben peynir kullandım)5 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı2 dal maydanozTuz Sabah Kahvaltınızın Yanında Tavada Çıtır Mı Çıtır Peynirli Börek Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Tavada Peynirli Hamur İşi Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için 2 su bardağı un1 su bardağından 2 parmak eksik ılık suYarım tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı sıvı yağ İçi için; Lor peyniriTuzYağPulbiber Tavada Peynirli Hamur İşi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Unu yoğurma kabına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Milföy Peynirli Çıtır Simit Tanımı İçin Gereçler 4 yaprak milföy hamuru1 avuç maydanoz2 dilim beyaz peynir1 çay bardağı lor peyniri yahut yerine 2 dilim beyaz peynir2 yemek kaşığı susam2 yemek kaşığı pekmez4 yemek kaşığı su Milföy Peynirli Çıtır Simit Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Peynirli Gözleme Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı ılık su4 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz4.5 -5 su bardağı un İçi için; 250 gr lor peyniri150 gr kaşar peyniri1 demet maydanoz Peynirli Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Derin bir kabin içerisine un ölçüsünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
10 Dakikada Çıtır Çıtır Peynirli Kalem Börek Tanımı İçin Materyaller 2 adet hazır yufkaBöreklik taze peynir Kızartmak için: Sıvı yağ 10 Dakikada Çıtır Çıtır Peynirli Kalem Börek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yufka üçgen biçiminde 12 eş modüle bölünür. Peynir karıştırılarak iç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt