Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

24 Saate Geçerli IPTV M3U Paketi

24 Saate Geçerli IPTV M3U Paketi
3
824
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pwnPo1nter

papua yeni gine
FD Üye
Etkileşim
35
F-D Coin
61
24 Saat geçerli 3 adet IPTV M3U Paketi. Aktif olarak sadece TÜRK kanalları ve TÜRK Vod'ları açtım.
- VLC veya MU3 Player ile oynatabilirsiniz. Her paketi sadece bir kişi kullanabilir!

+ Dosya VirüsTotal Sonucu:

Son düzenleme:

worex

İllegal Toplum | Full Hizmet
FD Üye
Etkileşim
62
F-D Coin
95
24 Saat geçerli 3 adet IPTV M3U Paketi. Aktif olarak sadece TÜRK kanalları ve TÜRK Vod'ları açtım.
- VLC veya MU3 Player ile oynatabilirsiniz. Her paketi sadece bir kişi kullanabilir!

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Merhaba Dostum, Kullanıcıların Dosya İndirebildiği Konularına VirusTotal Koyman Gerekiyor Lütfen Anlayış İle Karşıla Bizi :)

pwnPo1nter

papua yeni gine
FD Üye
Etkileşim
35
F-D Coin
61
Merhaba Dostum, Kullanıcıların Dosya İndirebildiği Konularına VirusTotal Koyman Gerekiyor Lütfen Anlayış İle Karşıla Bizi :)
Açıkçası 3 dosya için üşendim diyebilirim. Konuya virüstotal ekliyorum dileyen arkadaşlar kendileride taratabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Merhabalar; Vestel smart tv de 2 tane uygulama var malesef birisi smart one iptv paralı, diğer ücretsiz olanda ss iptv başka uygulama kurulmuyor yada ben yapamıyorum SS İPTV ye m3u eklemek istiyorum bir türlü çalıştıramadım bizim Türkçe iptv m3u paketleri tek link üzerinden sinema spor belgesel...
Cevaplar
8
Görüntüleme
2K
IPTV Nedir? IPTV kullanıcılarına internet üzerinden birçok kanal seçeneği sunan, ücretli ve ücretsiz platformların hizmetinin verildiği bir platformdur. İngilizce’de Internet Protocol TV olarak adlandırılan bu hizmet bir görüntü ve ses aktarma protokolüdür. İlk çıktığı zamanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
453
İşten yorgun argın eve geldiniz Oturup biraz TV izleyip dinlenmek istiyorsunuz Ancak izleyebileceğiniz bir program bulamadınız Her ne kadar seçim yapabiliyor, kanallar arası gezebiliyor olsanız da izleyebilecekleriniz oldukça sınırlıdır ve programları önceden kaydetmedikçe, yalnızca yayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
388
Selamlar herkese, Bir sistem geliştirdim piyasadaki açık IPTV linklerini topluyorum. Sistem piyasadaki yayınları her gün kontrol edip en stabil ve düzenli yayını veriyor. Çalışmayan, kapanan kanalları otomatik olarak listeden kaldırıyor. Yayını olmayan kanalları bana haberdar ediyor. Farklı...
Cevaplar
22
Görüntüleme
3K
En İyi Çalışan Kodi Eklentileri Listesi Temmuz 2023 WirelesSHack tarafından | 3 Temmuz 2023 39 Yorum En İyi 10 Kodi Eklentisi Temmuz 2023 En İyi Kodi Eklentileri Anketi Temmuz 2023 Filmler ve TV Şovları için En İyi Kodi Eklentileri En İyi Kodi Canlı TV IPTV Eklentileri En İyi Kodi Spor...
Cevaplar
3
Görüntüleme
1K
858,502Konular
982,761Mesajlar
30,545Kullanıcılar
baran245Son üye
Üst Alt