8 Mart Kadınlar Günü Mesajları kadınlar günü sözleri kadınlar günü mesajları kadinlar gunu mesajlari 8 mart mesajlari kadinlar Bugün Dünya işçi kadınlar günü olan 8 Marttüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlar özellikle kadına taciz ve şiddet olaylarına hayır diyerek böyle manalı bir güne özel kadınlar günü anma mesajlarını sizlerle paylaşıyorum 1549102235 1549102235 8martkadinlargunumesajlari5c556c9fb398e8martkadinlargunumesajlari5c556c9fb398e 8martkadinlargunumesajlari5c556c9fb398e Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım Cumhuriyetimizin odak noktasında bulunan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır Kadınlar gününüz kutlu olsun 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık durumu ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve sevinç batmış bir yaşam sürmelerini diliyorum Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum 8 Mart, dünyada kadınların denklik, yeniden yapılanma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür Kadınlarımızın bu anlamlı gününü içten kutluyorum Doğumdan ölüme kadar her hayatın her hemencecik varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kıymetli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım Tüm dünya kadınlarına afiyet, sevinç ve esenlik doymuş günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha artı değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum