Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağır gelmek ne demek

Ağır gelmek ne demek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
AĞIR GELMEK anlamı, AĞIR GELMEK nedir, AĞIR GELMEK deyimi

AĞIR GELMEK: 1 Ağrına gitmek, onuruna değmek
Yargı etmediğim şu sözler öylesine ağır geldi ancak bana

2 yapılması güç varmak
Bu yaştan sonra inşaat işlerinde çalışmak bundan böyle ağır geliyor benim gibi ihtiyara*

Similar threads

Ağır gelmek anlamı, Ağır gelmek nedir, Ağır gelmek deyimi Ağır gelmek: 1 Ağrına gitmek, onuruna dokunmak Hak etmediğim şu sozler oylesine ağır geldi ki bana 2 yapılması guc gelmek Bu yaştan sonra inşaat işlerinde calışmak artık ağır geliyor benim gibi ihtiyara
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ağır Gelmek Deyiminin Anlamı Ağır Gelmek Deyimi Ağır gelmek deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı 1 Ağrına gitmek, onuruna dokunmakHaketmediğim şu sozler oylesine ağırgeldi ki bana2 yapılması guc gelmekBu yaştan sonra inşaat işlerinde calışmak artık ağır geliyor benim gibi ihtiyara
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Ağır basmak anlamı, Ağır baskın yapmak nedir, Ağır akın etmek deyimi Ağır baskın yapmak: 1 Ağırlığı pozitif varmak 2 Bir işte etki etmek, gücü üstün gelmek, istediğini yaptırmak Politik gücü ağır basınca ihaleyi kazandı*
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ağır laf anlamı, Ağır söz nedir, Ağır laf deyimi Ağır söz: Kişinin gönlünü inciten, gücüne dışarı giden, onuruna dokunan, dayanılması zorlama laf Söylediğin ağır sözler çocukları fazla incitti*
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Atatürkün Bilime Verdiği Ağırlık kısaca Aatatürkün bilime verdiği önemi bildiren sözler Atatürk ün yük verdiği ve savunduğu kavramların hayatımızla olan uyumunu, hemencecik her alanda bakmak mümkündür Atatürk ün bilim konusuna yaklaşımı, bunun bir diğer örneğidir Atatürk, İlim ve fen nerede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,712Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt