Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Albert camus sozleri

Albert camus sozleri
0
198

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
albert camus sozler,albert camus ozlu sozleri,albert camus guzel sozleri

ALBERT CAMUS OZDEYİŞLERİ

1Adalet olmadan duzen olmaz

2Aslına bakılırsa, isyanın kendisinde bir asalet yoktur, fakat bizden istediklerinde

3Aşılmaz bir duvarın onunde yaşamak kopekce yaşamaktır

4Aşk, akıllı, aptal demeden, butun insanlara bulaşan bir hastalıktır

5Basın hurriyeti, belki hurriyet fikrinin giderek aşağılanmasından en cok acı cekmiş olan hurriyettir

6Bir insan soylediklerinden cok, soylemedikleri ile insanlaşır

7Bir insanin tek başına mutlu olması utanılacak bir şeydir

8Bu dunyada en buyuk suc İnsanların taşıdıklarından kacmak değilse nedir?

9Dostlarım, şimdi ben size buyuk bir şey soyleyeceğim Sakın kıyametin kopmasını beklemeyin, o her gun kopmaktadır

10Geceler sonsuz değildir

11İnsan, ne ise o olmayı reddeden tek yaratıktır

12İnsanın eninde sonunda alışamayacağı bir duşunce yoktur

13Kendine bir anlam arayan tek varlık insandır

14Kışın en soğuk zamanında, ben nihayet icimde yenemediğim bir yaz olduğunu oğrendim

15Merhamet faydasız olunca, insan ondan bıkar usanır

Similar threads

Albert Camus Ozlu Sozleri Albert Camus Sozleri imagesalbertcamusasksozleri5ad94cd632b3f Hayatımı tanrı yokmuşcasına surdurup, olduğumde olduğunu farketmektense, hayatımı tanrı varmış gibi yaşayıp, var olmadığını farkederim daha iyi Bir erkek 30'unda kendini, elinin ici gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Albert Camus Guzel Sozler Albert Camus Sozleri İnsanların butun mutsuzlugu,kendilerini kalenin sessizliginden koparan,kurtuluş bekleyişi icinde surlara atan umuttan gelmektedir Cekip gidene her şey mizah, kalıp bekleyene her şey şiirdir Oldum olası icimde biri, Tum gucuyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Albert Camus'tan Çok Güzel Manalı Sözler Albert Camus Hoş Sözler Albert Camus Sözleri Sevgili melekler, Cezayirli ünlü yazan Albert Camus 'tan Albert Camus sözleri başlıklı konumuzda yazarın derlediğimiz en hoş sözlerini paylaşmak istiyoruzalbertcamustancokguzelanlamlisozler5c556985999f7alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Albert Camus Sozler Albert Camus Bilge Sozler Dunyada her kotuluk, hemen her zaman cehaletten gelir Duşuncenin haline ağlamak boşunadır Onun icin calışalım yeter Yaşamanın tadını cıkarmaktan korkana aptal derim Geleceğe yonelik gercek comertlik ,şu an mevcut olan herşeyden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Albert Camus ozlu Sozleri Albert Camus'tan Sozler Tarih insanların, duşlerin en aydınlık olanlarını gercekleştirmek icin giriştikleri umutsuz bir cabadan başka bir şey değildir Ustunde durduğumuz sıkıntı butun bir cağın sıkıntısıdır Biz, kendi tarihimiz icinde duşunmek ve yaşamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt