Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler için en güzel sevgi sözleri

Hoş geldin! feka tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Anneler için en güzel sevgi sözleri
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Anneler için en hoş sevgi sözleri annelere hoş sözler anneye sevgi sözleri anneye manalı sözler ölen ölen güzel Yeryüzündeki binlerce çiçek arasından en güzeli ve anlamlısı olan annemeseni çookk fakat fazla çok seviyorumen manalı günde yanında olabilecek elde etmek fazla hoş Benim annem canım annem Sen benim hayatımın en büyük varlığısın Sensiz bir yaşam düşünemiyorum senin varlığın beni hayatta en mutlu eden şey İyi ancak varsın ve iyi fakat benim annemsin senin gibi bir annem olduğu için kibir duyuyorum Anneler günün kutlu olsun annem… Canım Annem benim senin varlığın her şeyiyle bana yaşam veriyor Senin o kuytu sevgin vazgeçilmez sıcaklığın daima beni ısıttı defalarca nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım soğukta üşüdüğümde içimi gizli ısıtan sevginle her zaman yanımda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma ölümsüz şükürler olsun seni fazla seviyorum Can özüm biricik anacığım anneler gününü canı gönülden kutlarım ellerinden öperim Anneler Günün Kutlu Olsun Annecim biriciğim Sonsuz sevgini bitmez tükenmez sabrını ama anne olunca anlayabileceğim her hâlükarda Seçme şansım olsaydı yeniden senin annem olmanı istedim SENİ ÇOOOOKK SEVİYORUMM Anneler günün kutlu olsun!!! Bu dünyadaki en tehlikesiz sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım seni seviyorum annem annerler günü kutlu olsun annem Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel sözcük senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor veya sevgim coşuyor Anneler günü kutlu olsun canım annem Sen hayatımın sırık yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Içten yolu buldum Seni seviyorum anne Anneler günün kutlu olsun canım annem Anneciğim bir günümde yok her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansımiyi fakat varsın Anneler günün kutlu olsun fedakârlık sevgi sabır ve alımlılık ne aramak betimleme et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün yok her gün çok seviyorum Anneler günün kutlu olsun canım annem Yüreğindeki sınırsız sevgi ve dayanma için çok teşekkür ederim canım anneciğim Anneler günün kutlu olsun! Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem Anneler günün kutlu olsun! Sen varken ben yoktum Sen açken ben toktum Şu Anda de sonradan da basımın tacı annem Seni hep seveceğim benim canım annem Seni unutmadığımı bugünde bilmeni istedim Anneler günün kutlu olsun dünyanın en hoş ve özel annesi Bir günümde yok her günümdesin Her gün her saniye benimlesin daima bana takviye oldun Sen benim için fazla özelsin Anneler günün kutlu olsun Benim için her şeye katlanan tekrar tekrar yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en hoş annesine… Anneler günün kutlu olsun canım annem… Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum Anne Çünkü sahiden senin küçük bir kopyanım Umarım senin değin sevgi batmış olurum Anneler günün kutlu olsun canım annem… Benim için her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en hoş annesinin anneler günü kutlu olsun Anneciğim bir günümde değil her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım iyi fakat varsın Seni fazla seviyorum annem Sen hayatımın sırık yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının aşağıda sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum annem Eğer bana gözlerinle yok de kalbinle bakmış olsaydın seni ne değin sevdiğimi anlardın Anneler günün kutlu olsun canım annem Canım annem sultanım Aldığım son nefese yaşadığım son güne dek ben sana sende bana aitsin annem Anneler günün kutlu olsun sultanım Canım Annem benim senin varlığın herşeyiyle bana yaşam veriyo senin o kuytu sevgin vazgeçilmez sıcaklığın herzaman beni ısıttı defalarca nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım sogukta üşüdüğümde içimi rahat ısıtan sevginle herzaman yanınmda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma sonsuz şükürler olsun seni çok seviyorum canozüm biricik anacığım anneler günü canı gönülden kutlarım sevgi vede saygılarımla