Antep Fıstıklı Pudingli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket Dr .oetker antep fıstıklı puding
- 125 gram tereyağ
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1 adet yumurta
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Yarım çay bardağı süt
- 2 su bardağı un
- 1 er paket Dr oetker kabartma tozu ve Dr oetker vanilya
Antep Fıstıklı Pudingli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Derin bir kapta tüm materyalleri toplayalım .
- Hamuru kulak göğsü yumuşaklığında yoğuralım.
- Yuvarlayalım elimizle biraz bastıralım.
- Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 25-30 dk pişirelim.
Antep Fıstıklı Pudingli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı