Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Antep Fıstıklı Un Helvası

Antep Fıstıklı Un Helvası
0
65

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
antep-fistikli-un-helvasi.jpg

Antep Fıstıklı Un Helvası Tanımı İçin Materyaller

• 1 su bardağından biraz eksik fıstık
  • 2 su bardağı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
Şerbeti için
  • 1 ,5 su bardağı su
  • 1 ,5 su bardağı şeker

Antep Fıstıklı Un Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci evvel yağları eritip unu istediğiniz rengi alana kadar kavurun.
  2. Akabinde fıstıkları da ekleyip 3 dakika daha kavurun.
  3. Şerbeti içinde su ile şekeri şeker eriyinceye kadar kaynatın ve sıcak sıcak helvanın üzerine ekleyin.
  4. Soğuduktan sonra servise hazır. Afiyet olsun.
Antep Fıstıklı Un Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Cennet Çamuru - Antep Fıstıklı İrmik Helvası Tanımı İçin Materyaller Şerbeti için; 1 su bardağı süt1 su bardağı su1 su bardağı şeker1 adet vanilya Helva için; 2 yemek kaşığı tereyağıYarım çay bardağı zeytinyağı1 su bardağı irmikYarım su bardağı un3 tatlı kaşığı fistella Üzeri için; Kırık antep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Antep Fıstıklı İrmik Helvası Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı irmik2 su bardağı süt1 su bardağı şeker (ben 2 yemek kaşığı fazladan koyuyorum)100gr çekilmiş antep fıstığı tozuTepeleme bir yemek kaşığı tereyağ Antep Fıstıklı İrmik Helvası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Antep Fıstıklı Tahinli Yaz (Helvası) Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı un1 su bardağı pudra şekeri4 yemek kaşığı margarin veya tereyağı1 su bardağı tahin1 çay bardağı yaprak antep fıstığı cevizde kullanabilirsiniz Antep Fıstıklı Tahinli Yaz (Helvası) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Fıstıklı Un Helvası Tarifi İçin Malzemeler Şerbet için; 1,5 su bardağı süt1,5 su bardağı şeker2 yemek kaşığı pekmez (ben elma pekmezi kullandım siz üzüm kullanabilirsiniz ) Un helvası için 2 su bardağı un100 gram tereyağYarım su bardağı zeytinyağıYarım su bardağı tahin Fıstıklı Un Helvası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Fıstıklı İrmik Helvası Tanımı İçin Materyaller 75 gram tereyağ1 yemek kaşığı sıvı yağ1 su bardağı irmik1 su bardağından 1 parmak eksik şeker1 su bardağı ılık suFıstık (kabuksuz) Fıstıklı İrmik Helvası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle tenceremize tereyağ ve sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt