Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar size bir uyum konusunda başvuracağım

arkadaşlar size bir uyum konusunda başvuracağım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ana kart:
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
İşlemci:
Ram:
Ekran Kartı:
Kasa:
Güç Kaynağı:
HDD:
SSD:
Fanlar:
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız (3)

Bide asus dvd cd ( ikisi bir arada )

Bu sistemdeki parçalar uyumulumu uymuluysa amd radeon hd 7970 takarasam uyumulu olurmu power yetermi yetmezse kaç w power lazım olur yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Yeni düzenlediğim bilgisayarda Ram, ekrankarti, işlemci ve Anakart Arkadaşlar linte Mevcut uyumsuzluk olurmu lütfen çok iyi bilen biri destek olabilirmi Anakar : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız işlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
İşlemci Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ekran kartı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ram Linkleri sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
ATİ Sürücüleri Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ATİ Omega Sürücüleri Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Notmega...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Şöyle bir bilgisayar toplamaya karar verdim 23 yıl kadar sisteme masraf etmek istemiyorum gerekmedikçe Vakti olan inceleyip, yardımda bulunursa sevinirim İyi forumlar 1)Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu ve eksik parça var mı? 2)Bu sistem beni kaç yıl idare eder? 3)Bu fiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Şöyle bir bilgisayar toplamaya karar verdim 23 yıl kadar sisteme masraf etmek istemiyorum gerekmedikçe Vakti olan inceleyip, yardımda bulunursa sevinirim İyi forumlar 1)Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu ve eksik parça var mı? 2)Bu sistem beni kaç yıl idare eder? 3)Bu fiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,510Konular
980,874Mesajlar
30,734Kullanıcılar
lolesyaSon üye
Üst Alt