Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arpacık Soğanlı Bahcıvan Kebap Tarifi Resimli

Arpacık Soğanlı Bahcıvan Kebap Tarifi Resimli
0
86

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Arpacık Soğanlı Bahcıvan Kebap Tarifi
Arpacık Soğanlı Bahcıvan Kebapbı nasıl yapılır
Resimli Arpacık Soğanlı Bahcıvan Kebap yapılışı

Malzemeler
1 kg kuşbaşı kuzu eti
30 adet arpacık soğanı
3 corba kaşığı tereyağı
2 adet orta boy domates
2 adet havuc
250 gr sultani
bezelye
Tuz, karabiber
Kırmızı pul biber
12 demet dereotu

Yemeğin Tarifi
Eti yıkayıp bir tencereye koyun Tereyağı ile birlikte hafifce kavurun Halka şeklinde doğranmış havucu ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp, hafif ateşte et yumuşayıp suyunu cekene kadar 1 saat pişirin

Et suyunu cekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuc, bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin Et yumuşayıp, kendi yağına kalıncaya kadar hafif ateşte 1 1, 5 saat pişirin (Etin suyu azaldıkca en fazla 2 su bardağı ılık su ekleyebilirsiniz )

Arpacık soğanlı bahcıvan kebabını uzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak servis yapınız Afiyet olsun
imagesarpaciksoganlibahcivankebaptarifiresimli5ad425d52d622
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt