Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

*aŞk*

*aŞk*
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesask5b0b5be079e77

Yaşanabilecek En Guzel Duygu *AŞK*

imagesask5b0b5be194aac

Yaşanabilecek En Acı Şeylerden Birisi Tek Taraflı Aşk (Platonik)

imagesask5b0b5be298363

Mutsuz Olabilirsin Ama Umutsuz Olmamalısın
Umudunu Yitirmezsen O İki Nokta İc Evrenin 'Sadece Işık Sacan İki Noktası' Deil İc Evrenin Guneşi Olurlar

Similar threads

Sevgiliye En Guzel Aşk Yazıları İşte sevdiğiniz kişiye gonderebileceğiniz en guzel aşk sozcukleri: imagessevgiliyeyazilacakaskyazilari5aedbf42356b0 Şimdi MutLu Musun? Olur ya bir Gun tum yureginle bana gelmek icin yollara duşersen, seni seviyorum demeyi hayal edip, bende seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Aşk için ölünür mü? ve elgaytü aleyke mehabbeten minni ve elgaytü aleyke mehabbeten minni ne seslenmek duası anlamı mehebbeten Aşk için ölümü göze alanların sayısı hiç de az yok Prof Dr Arif Verimli, bilhassa travmatik aşklarda bayan ve erkeğin tutkusunu öbür şekilde ortaya koyduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
En guzel Aşk İle İlgili Şiirler AŞK Sen kocaman collerde bir kalabalık gibisin, Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin Bir ısıtır,bir uşutur,bir ağlatır,bir guldurur; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin Ozdemir Asaf AKIL GOZU Seni bulmakdan once aramak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Aşk Mesajları 2019 2019 En Guzel Aşk Mesajları Gunu gece olsun diye yaşıyorum, cunku gece hayallerime geliyorsun, seni beklemiyorum cunku sen hep benimlesin, hayallerimde ve kalbimdesin, terk edip gitmiş olsan da, unutsan da, unutmayacağım Seni sevmek acıların en buyuğu olsa gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Uyku Bozuklukları Kliniği Şefi Dr Sabri Deva, romantik aşkın bir hastalık olmadığını; yakın çevremizle ilgili farkındalıklarımızın keskinleşmesinde, sosyal farkındalığımızın artmasında, varlığı ve yokluğu ruhumuzun dengesini en derinden bozan unsur olan aşk hayatımızı yeniden irdelememizde çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt