Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Avakado Nasıl Pişirilir

Avakado Nasıl Pişirilir
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Avakado Pişirilir mi,
Avakado Nasıl Yenilir,
Avakado Nasıl Pişirilir

imagesavakadonasilpisirilir5ad4646a198df

Alışveriş merkezlerinde, cok fazla bilinmeyen avokadonun satışını artırmak amacıyla, avokado satın alanlara, bu meyvenin nasıl yeneceğine ilişkin bilgiler iceren kılavuz veriyor

Avokado yeme kılavuzunda, tuketim konusunda 5 farklı yol ele alınıyor

Avokadonun tuketimi konusunda 5 farklı yolun ele alındığı kılavuzda şu bilgiler yer alıyor:

Avokado ancak yumuşadıktan sonra yenilebilir Sert iken acıdır Yumuşayan Avokado’nun kabuğu ince şekilde soyulur (El veya bıcak ile)

1 Meyva uzunlamasına ortadan kesilir Ortadaki iri cekirdek cıkarılır Meyva ince ince cips gibi doğranır veya ezilir Tuz, kırmızı veya karabiber ekilir Limon sıkılır karıştırılır Arzuya gore biraz taze veya kuru soğan kıyılarak ilave edilir Maydanoz ve domates ilave edilebilir Salata gibi yenir (Not: yağ istemez)

2Soyulmuş ve ezilmiş avakado sarımsaklı yoğurt ile karıştırılır Limon ilave edilmez, boyle de yenilebilir

3 Omlet yapılır Peynir yerine avokado konur

4 Mantar sote gibi sote yapılabilir

5 Ezilmiş avokado bal ve ezilmiş cevizle karıştırılır Bu takdirde tuz, limon, biber ilave edilmez

Similar threads

Avakado yenmesi nasıldır Avakado nasıl yenir Avokado yeme kılavuzunda, tuketim konusunda 5 farklı yol ele alınıyor Konya'da bir alışveriş merkezi, cok fazla bilinmeyen avokadonun satışını artırmak amacıyla, avokado satın alanlara, bu meyvenin nasıl yeneceğine ilişkin bilgiler iceren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Avakado nasıl yenir tarifi Avakado yemenin şekli Avokado ancak yumuşadıktan sonra yenilebilir Sert iken acıdır Yumuşayan Avokadonun kabuğu ince şekilde soyulur (El veya bıcak ile) 1 Meyva uzunlamasına ortadan kesilir Ortadaki iri cekirdek cıkarılır Meyva ince ince cips gibi doğranır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Avakado yenmesi nasıldır Avakado nasıl yenir Avokado yeme kılavuzunda, tüketim konusunda 5 bambaşka yol ele alınıyor Konya'da bir alışveriş merkezi, çok fazla bilinmeyen avokadonun satışını çoğaltmak amacıyla, avokado satın alanlara, bu meyvenin nasıl yeneceğine ilişkin bilgiler taşıyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Avakado nasıl yenir tarifi Avakado yemenin şekli Avokado ama yumuşadıktan sonra yenilebilir Sert iken acıdır Yumuşayan Avokadonun kabuğu ince şekilde soyulur (El veya bıçak ile) 1 Meyva boyuna ortadan kesilir Ortadaki iri çekirdek çıkarılır Meyva ince ince cips gibi doğranır ya da ezilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
avakado nasıl yenir avakado nasıl yenir video nedir Dün marketten avakado aldım fakat daha önce hiç yemediğim için nasıl yenildiğini bilmiyorum ve netten biraz araştırdım Belki aranızda benim gibi avakadonun nasıl yenileceğini bilmeyenleriniz vardır Buyrun ozaman avakadonun faydaları nelerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,527Konular
981,506Mesajlar
31,511Kullanıcılar
sirius50Son üye
Üst Alt