Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Avakado Nasıl Yenir Faydaları

Avakado Nasıl Yenir Faydaları
0
200

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Avakado Faydaları Nasıl Yenir

Avakado epeyce yardımcı bir meyve ancak öyle çoğumuz bu meyvenin nasıl yendiğini bilmiyoruz İÇinde epeyce pozitif miktarda C ve E vitaminleri yer alan avakado cilt için de epeyce yararlıdır

Avakadonun genellikle faydaları şunlardır:

Güneşin zararlı etkilerinden korur

Yaşlanmayı önler

Kırışıklıkları giderir

Bağışıklık sistemini güçlendirir

Vücuttaki toksinleri atar

Avakado Nasıl soyulur?

Ilk Önce avakadoyu yumuşakken soymak gerekir sertken acı olur

Avakadoyu boylu boyunca kestikten sonra içindeki çekirdeği çıkartın

Dilimleyerek üstüne tuz ve biber ekin ve limon sıkarak salata gibi tüketin

Bunun yanında bal ve cevizle karıştırarak da tüketebilirsiniz

*

Similar threads

Avakado Faydaları Nasıl Yenir Avakado oldukca faydalı bir meyve ancak pek coğumuz bu meyvenin nasıl yendiğini bilmiyoruz İCinde oldukca fazla miktarda C ve E vitaminleri bulunan avakado cilt icin de oldukca yararlıdır Avakadonun genel olarak faydaları şunlardır: Guneşin zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
405
avakado nasıl yenir avakado nasıl yenir video nedir Dün marketten avakado aldım fakat daha önce hiç yemediğim için nasıl yenildiğini bilmiyorum ve netten biraz araştırdım Belki aranızda benim gibi avakadonun nasıl yenileceğini bilmeyenleriniz vardır Buyrun ozaman avakadonun faydaları nelerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Avakado yeni yeni ulkemizde herkes tarafından bilinmeye başlandı Armuta benzeyen meyveyi carşıdan alır almaz hemen yemeyi duşunmeyin once evde bir kac gun olgunlaşmasını bekleyin İyice olgunlaşıp yumuşayan avakadoyu ortadan ikiye bolun ve icini kaşıkla oyun Yada elma dilimler gibi dilimleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Avakado yeni yeni ülkemizde herkes göre bilinmeye başlandı Armuta eş meyveyi çarşıdan alır almaz anında yemeyi düşünmeyin önce evde bir kaç gün olgunlaşmasını bekleyin Ayrıntılarıyla olgunlaşıp yumuşayan avakadoyu ortadan ikiye bölün ve içini kaşıkla oyun Yada elma dilimler gibi dilimleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Avakado nasıl yenir tarifi Avakado yemenin şekli Avokado ancak yumuşadıktan sonra yenilebilir Sert iken acıdır Yumuşayan Avokadonun kabuğu ince şekilde soyulur (El veya bıcak ile) 1 Meyva uzunlamasına ortadan kesilir Ortadaki iri cekirdek cıkarılır Meyva ince ince cips gibi doğranır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt