Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Avakado nasıl yenir ve avakado faydaları

Avakado nasıl yenir ve avakado faydaları
0
121

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Avakado yeni yeni ülkemizde herkes göre bilinmeye başlandı Armuta eş meyveyi çarşıdan alır almaz anında yemeyi düşünmeyin önce evde bir kaç gün olgunlaşmasını bekleyin Ayrıntılarıyla olgunlaşıp yumuşayan avakadoyu ortadan ikiye bölün ve içini kaşıkla oyun Yada elma dilimler gibi dilimleyip sadece içini yiyin
Avakadonun yenişini tasvir ettikten sonradan şimdide bu meyvenin faydalarına bir göz atalım

*Enerji değeri yüksektir yağ ve protein açısından zengindir
*bolca A ve E vitaminin yanına B grubu vitaminleri ve potasyum gibi mineralleride barındırır
*Cildi yeniler
*Yaraların iyileşmesine katkıda bulunur
*Bağışıklık sistemini güçlendirir
*Kansere aleyhinde koruyucudur
*Damar sağlığı için önemlidir
*Kabızlığa aleyhinde etkilidir
*Kolesterolün yükselmesini önler
*Yaşlılığa yol açan zararlı maddeleri yok eder *

Similar threads

Avakado yeni yeni ulkemizde herkes tarafından bilinmeye başlandı Armuta benzeyen meyveyi carşıdan alır almaz hemen yemeyi duşunmeyin once evde bir kac gun olgunlaşmasını bekleyin İyice olgunlaşıp yumuşayan avakadoyu ortadan ikiye bolun ve icini kaşıkla oyun Yada elma dilimler gibi dilimleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Avakado Faydası, Avakado Faydaları nelerdir, Avakadonun faydaları Kabıza karşı etkilidir Bağışıklık sistemini güçlendirici özelliği bulunmaktadır Gövde dokularının ve cildin yenilenmesine asistan olur Yaraların iyileşmesine katkıda bulunur İyi bir hücresel koruyucu ve antioksidandır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
avakado nasıl yenir avakado nasıl yenir video nedir Dün marketten avakado aldım fakat daha önce hiç yemediğim için nasıl yenildiğini bilmiyorum ve netten biraz araştırdım Belki aranızda benim gibi avakadonun nasıl yenileceğini bilmeyenleriniz vardır Buyrun ozaman avakadonun faydaları nelerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Avakado ve Faydaları hakkında bütün bilgiler burada hamilelikte avakado yemek yemek avakado nasıl olgunlaşır nasıl yetiştirilir avukado çekirdeği yenir Avakado' nun Tarihçesi Avakadonun anavatanı Meksika, Guetemala ve Güney Amerika'nın kuzey sahillerinde yetişir Günümüzde ülkemizin güney...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Avokado nasıl tüketilmeli faydaları nelerdir ? Avakadonun Faydaları Avakado nelere iyi gelir Avakadonun yararları Nelerdir Tropikal bir meyve olan avokadonun faydalrı ile ilgili bilgileri altında oysa makalede bulabilirsiniz melekleravokadonasiltuketilmelifaydalarinelerdir5c507829a4aeealt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,461Konular
981,118Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt