Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayışıgı sizlerle tanışmak istiyo herkese merhaba slm ben hülya yeni üye bu siteyi tesdufen buldum cok memnun kaldım hersey mevcut ememgi gecen arkadaşların ellerıne saglık cok guzel bı sıte
Göğüs küçültme ameliyatı 2018 yılında ortalama 4500-5000 tl civarında bir maliyet ile yapılıyordu 2019 yılında ise doların da artması ile 5000 liranın üzerine çıktı. Tabiki, doktora, hastaneye göre değişir. Reduction mammaplasty de denen göğüs küçültme ameliyatını bazı durumlarda sigorta da...
Çocuğunuz Elimizde Alo, çocuğun elimizde Eee napıyım Hani fidye falan diyodum Yok öle bişey Alo, çocuğun elimizde Yanlış numara Pardon Alo bayan, çocuğun elimizde Ah yavrum geceleri üstü açık yatar o bi zahmet kapatıverin üstünü, bide terlemesin ivedi hasta olur Ya abla bi git ya Alo...
Birbirinden guzel tanışma mesajları
Kısa Teklif Mesajları, en guzel Teklif Mesajları
Guzel msn nickleri Teklif mesajları
Hepsi Birbirinden guzel etkileyici tanışma mesajları sozleri guzel sozler facebook mesajları msn mesajları ile ilgili bilgiler aradağınız en guzel msn nickleri ve guzel...
Sevgiliye Kısa Günaydın Aşk Mesajları sevgiliye aşk batmış günaydın mesajı günaydın mesajları 2010 en son aşk mesajları Sabahları uyandığınızda sevdiğinizi romantik bir dille cepten uyandırabilmeniz için sizlere birbirinden hoş mesajlar yazıyoruz, seçin...
Şu Kaybettiklerimize Bir Bakın
Bu Kimin Suçu
Bizim mi,
Ailemizin mi,
Akrabalarımızın mı,
Arkadaşlarımızın mı,
Devletimizin mi,
Yoksa Müslümanlığı Kötüleyenlerin mi ?
Yazıklar Olsun!!!
O Kadar Çokki Hıristiyan Olmak İsteyen Verdiğim Kaynakta Girerseniz Göreceksiniz Parayla Bile...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.