Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Badem Unlu Ekmek (Gluten Eleminasyon Ve Diğer Tüm Diyetlere Uygun)

Badem Unlu Ekmek (Gluten Eleminasyon Ve Diğer Tüm Diyetlere Uygun)
0
41

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
badem-unlu-ekmek-gluteneleminasyon-ve-diger-tum-diyetlere-uygun.jpg

Badem Unlu Ekmek (Gluten Eleminasyon Ve Öbür Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Gereçler

• 2 su bardağı (400 ml) badem unu
  • 1 su bardağı (200 ml) hindistan cevizi unu
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı himalaya tuzu
  • 1 çorba kaşığı çörek otu
  • 2 çorba kaşığı çekilmiş keten tohumu
  • 4 yumurta
  • Yarım su bardağı (100 ml) içme suyu

Badem Unlu Ekmek (Gluten Eleminasyon Ve Başka Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurtaları, tuzu, zeytinyağını çırpıyoruz. Öteki tüm materyalleri ekleyip kek hamuru kıvamında bir hamur yapıyoruz.
  2. Yağlı kağıtla kaplanmış bir kalıba (Ben dikdörtgen kek kalıbı kullandım) karışımı döküyoruz.
  3. Evvelce 180derecede ısıtılmış, alt üst açık, fansız çalışır durumda olan fırında 20dakika pişiriyoruz.
  4. Soğuduktan sonra dilimleyip dipfrize atıp yiyeceğiniz vakit ekmek kızartma makinasında kızartabilirsiniz. Afiyet ve şifa olsun.

Similar threads

Zerdeçallı Zencefilli Latte (Gluten,Eleminasyon,Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Materyaller 250ml badem sütü ya da hindistan cevizi sütü (ben badem sütü tercih ettim, diyet yapmayanlar olağan süt ile de yapabilirler.)1 tatlı kaşığı toz tarçın1 tatlı kaşığı zerdeçal1/4 (çeyrek) çay kaşığı toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Sağlıklı Badem Unlu Krep (Glutensiz Eleminasyon Ve Öteki Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Materyaller 1 çeyrek su bardağı glutensiz badem unu1 silme yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu1 adet yumurta1 yemek kaşığı zeytinyağ ya da yarım yemek kaşığı ghee yağı1 yemek kaşığı içme suyu Sağlıklı Badem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kuruyemiş Fermentasyonu (Gluten,Eleminasyon ve Öteki,Diyetlere Uygun,Sağlıklı) Tanımı İçin Materyaller Dilediğiniz kadar çiğ fındıkDilediğiniz kadar çiğ bademDilediğiniz kadar ceviz (ben hepsinden 300gr koydum)1 lt günlük sütYarım limonİçme suyu Kuruyemiş Fermentasyonu (Gluten,Eleminasyon ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Balkabaklı Cips (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 1 kalın dilim balkabağı1,5 su bardağı badem unu (Ya da badem-fındık öğütüp koyabilirsiniz)1/2 (yarım) su bardağı kinoa unu (Başka glutensiz unda olur)3 büyük diş rendelenmiş sarımsak ya da 1 tepeleme tatlı kaşığı sarımsak tozu1,5 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Unsuz Şekersiz Pufidik Kek (Gluten Ve Diğer Diyetlere De Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta (oda sıcaklığında olmalı)150ml tahin (yarım su bardağından az fazla)1 ajda çay bardağı pekmez (meyve özleri de olur)1 silme tatlı kaşığı tarçın1 silme tatlı kaşığı ham kakao1 çay bardağı ceviz (ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt