Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayat balık nasıl anlaşılır

Bayat balık nasıl anlaşılır
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bayat balık nasıl anlaşılır kısaca

Ozellikle cocuklaırn beslenmesinde buyuk onem taşıyan balık nedense cok fazşa tuketilmiyor bunun nedeni balığın tazemi yada bayatmı olduğunu anlıyamamız neden oluyor ben balık alamam mesela nedeni taze olup olmadığını anlıyamadığımdan oluyorMerak ettim ve balığın bayat olduğunu nasıl anlarız araştırdım umarım bu bilgiler sizlerinde cok işinize yarıyacaktır bayanlar

Balık alırken dikkat etmeniz gereken kucuk ayrıntılar şoyle;

Balık alırken dikkat etmeniz gereken şey gozlerinin parlak olmasıdır bir başka ayrıntı ise taze balığın yosun kokmasıdır eğer alacağınız balık yosun kokuyor gozleri parlak ise tazedirBir diğer ayrıntı ise balığın solungaclarının kırmızı olmasıdır balık alırken bu uc ayrıntıya dikkat edin

Gozleri duzleşmiş ve parlaklığını kaybetmiş balık bayat balıktırBalık bayatlayınca solungaclarının rengide değişir ve soluk bir renk alırBalığın pulları taze ise sıkı olur fakat kendiliğindne pulları dokulen balıklar taze değildir

ALT :wwwupluploadsbayatbaliknasilanlasilir17934bayatbaliknasilanlasilir17934ALT

Similar threads

Bayat balık nasıl kavranabilir kısaca Bilhassa çocuklaırn beslenmesinde büyük siklet içeren balık nedense çok fazşa tüketilmiyor bunun nedeni balığın tazemi yada bayatmı olduğunu anlıyamamız neden oluyor ben balık alamam örneğin nedeni taze olup olmadığını anlıyamadığımdan oluyorMerak ettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Taze Balık Nasıl Secilir Taze balığın sırları Nelerdir Balık satın alırken dikkat etmeniz gereken ayrıntıları biliyor musunuz; taze olup olmadığını nasıl anlayacağınızı? Hemen her yaşta sağlık acısından buyuk onem taşıyan, ozellikle icerdiği yağ asitleriyle beslenmede onemli yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
379
balık alırken nelere bakmalıyız Balığın Taze Olduğu Nasıl Anlaşılır? Taze Balık Nasıl Anlaşılır? 1 Taze balık canlı bir gorunume sahiptir; gozleri parlak ve dışa bombeli olur Zira, balık bayatlamaya başlayınca, once gozleri buğulanır, daha sonra da iceri coker 2Taze balığın derisi gergin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Protein açısından bulunmaz nimet olan ve zengin omega yağ asitleri barındıran balığı çok artı tüketiyoruz Peki, balığı seçerken yeterince dikkat ediyor muyuz? İşte balığı seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç manâlı püf nokta…baliktazemibayatminasilanlasilir5c43de6b41081jpegalt Balık taze mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Omega bakımından zengin olan balıklar, sonbaharda atışı en çok yapılan ve yemek olarak en fazla tüketilen yiyecektir. Mevsimine göre yenmesiyle lezzetinin açığa çıktığı balıkların bayat olduğu nasıl anlaşılır? İşte, yanıtlar... Hafıza ve zekayı güçlendiren balıklar, yağ yakımına yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt