Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyler kıza söyledim...

Beyler kıza söyledim...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler dün sevdiğim kıza whatsapp üzerinden onu sevdiğimi söyledimAynı sınıftayız kızla okuln bitmesinede 1 15 ay kaldı konu konuyu açtı bende söyledimKız baya bi şaşırdıAma yalnızca onu sevdiğimi soyledim sevgili olalım felan demedimArtık kız kendi muhabbet açıyor eskisi gibi deil keşke daha önce soylesemişimŞimdi yarın mektep var kıza yüzüne nasıl bakacam kızda bana aynısını dedi ptesi yüzüne nasıl bakacam diyorEfendiler ptesi kıza nasıl davranmalıyım ????

Similar threads

Birazcık uzun olabilir lakin okuyup destek ederseniz sevinirim Herşey kasımda başladı, yeni bir dost ortamına girmiştim ve onunla tanıştım Önceleri ona karşısında bişey hissetmiyodum, diğer bi kıza 1 senedir platonik aşıktım lakin onu unutmaya başlamıştım Derken yeni tanıştığım kıza karşısında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
evet arkadaşlar derdim cok büyük cok kararsızım ve ne yapacagımı bılmıyorm imlâ cok uzun deil okuyun ve yorumlarını yyapın ne olur sizlere çok ihtiyacım var!!! seviste bir kıza aşık oldum kızla okullarımız öbür aynı okulda değiliz sadece servislerimiz benzer sabahtan ve akşamları goruyorm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
üniversite birinci sınıfta okuyorum aynı sınıfta okuduğumuz bir kız var kızla ilk baştan beri ilgileniyorum ona özel olarak alaka gösteriyorum hoşlandığımı muhakkak ediyorum ona hoş kız olduğunu vesayri söyledim sınav haftası benim derslerim iyi olduğu için bir hafta her tarafında ikimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kızla 3 aydır konuşuyoruz ona daima yakın davrandımSamimi konuşmalarımız oldu 3 aydır anlatmak istiyodum ona onu sevdiğimi kızda çok güzel bi kız aslında kaç kişiyle uğraştım kıza sarkanlar falanNese işte hergün bugun sölicem dedim defalarca bişi çıktıSonra kızla buluşup söylemeye karar verdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Hikayen biraz uzun galiba lakin ivedi bir kaç strateji alırsam çok iyi olur yardım edin lütfen Şu Anda lise 3sınıfım yeni bitti yıl 10 Derslik bittiğinde sınıflar karma oldu c sınıfına gittim iki yakın arkadaşımda b sınıfındaydı başvuru verdim b sınıfına geçtim sıralar 2kişilik biz 3kişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt