Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Brokoli Çorbası (Tüm Diyetlere Uygun)

Brokoli Çorbası (Tüm Diyetlere Uygun)
0
28

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
brokoli-corbasi-tum-diyetlere-uygun.jpg

Brokoli Çorbası (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler

• 400gr brokoli
  • 1 adet büyük boy havuç
  • 1 adet küçük boy kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası (Ben ev yapımı kullanıyorum. salça dokunuyorsa koymadan da yapabilirsiniz)
  • Birer çay kaşığı nane kekik karabiber pulbiber tuz
  • 5 su bardağı su (1 litre tenceredeki tüm malzemelerin üzerini geçsin)

Brokoli Çorbası (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm malzemeleri tencereye koyuyoruz.
  2. Tencereyi orta ateşte, 30 dakika kapağı hafif açık olarak pişiriyoruz.
  3. Piştikten sonra çorbamızı blenderdan geçiriyoruz ve çorbamız hazır. Afiyet ve şifa olsun. ????????.
Brokoli Çorbası (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kemik Suyuna Sebze Çorbası (Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı (200ml) kemik suyu (kendi yaptığınızda olabilir ya da gurvita marka kemik suyunu öneririm)1 çorba kasesi kıyılmış ıspanak/pazı/semizotu (bunlardan biri)1 adet büyük kabak1 adet büyük kapya biber1 tatlı kaşığı ev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Badem Sütlü Tavuk Sulu Havuç Çorbası (Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Gereçler 3 adet havuç1 su bardağı badem sütü (ben şekersiz badem sütü kullandım)3 su bardağı tavuk suyu2 yemek kaşığı zeytinyağAvuç içi kadar dereotu1 çay kaşığı tuzSu (tavuk suyu az gelirse kıvamına nazaran su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Pişmeyen Puding (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet muz4 orta boy cennet (Trabzon) hurması1 silme tatlı kaşığı ham kakao Üzerini süslemek için; Dövülmüş fındıkCevizNar tanelerini tercih ettim ben siz ne isterseniz koyabilirsiniz, hayal gücünüze kalmış. Pişmeyen Puding (Tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Züber Tadında Kayısı Topları (Bağırsak Dostu,Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet kuru kayısı5 adet kuru erik3 adet kuru incir1 tatlı kaşığı chia tohumu1 tatlı kaşığı tarçın10 adet çiğ badem (ben fermante edilmiş kullandım)1 yemek kaşığı ham kakao (dileyen normal kakaoda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Temiz İçerikli Cookie (Glutensiz, Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 2 çay bardağı az çekilmiş glutensiz yulaf2 tane olgunlaşmış muz4 yemek kaşığı tahin2 yemek kaşığı pekmez1 silme tatlı kaşığı ham kakao (isteğe bağlı)Üzerini süslemek isteyenler için; temiz içerikli damla çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt