Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Züber Tadında Kayısı Topları (Bağırsak Dostu,Tüm Diyetlere Uygun)

Züber Tadında Kayısı Topları (Bağırsak Dostu,Tüm Diyetlere Uygun)

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
zuber-tadinda-kayisi-toplari-bagirsak-dostutum-diyetlere-uygun.jpg

Züber Tadında Kayısı Topları (Bağırsak Dostu,Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler

• 5 adet kuru kayısı
  • 5 adet kuru erik
  • 3 adet kuru incir
  • 1 tatlı kaşığı chia tohumu
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 10 adet çiğ badem (ben fermante edilmiş kullandım)
  • 1 yemek kaşığı ham kakao (dileyen normal kakaoda kullanabilir)
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi

Züber Tadında Kayısı Topları (Bağırsak Dostu,Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hindistan cevizi hariç tüm malzemeyi rondoya koyun,iyice çekin.
  2. Sonra hindistan cevizine bulayın ve hazır.
  3. Dilerseniz fındık vb kuruyemişe de bulayabilirsiniz.
Buzdolabında 10dk bekletirseniz daha güzel oluyor.

Tamamen sağlıklı,katkısız,temiz içerikli.

Afiyet ve şifa olsun.

Züber Tadında Kayısı Topları (Bağırsak Dostu,Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Hurmalı Fit Toplar (Züber Tadında, Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 10 adet hurma4 adet kuru incir4 adet kuru kayısı1 avuç fındık1 avuç ceviz1 avuç badem1 avuç kuru üzüm1 çorba kaşığı ham kakao1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı1 yemek kaşığı su1 küçük çay tabağı kadar hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Probiyotik Pancar Kvass (Bağırsak Dostu Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Materyaller 1/2 (yarım) kg (yarım kilo) pancar1 yemek kaşığı deniz tuzu1/2 (yarım) su bardağı peyniraltı suyu, yoğurt suyu ya da kefir (laktoz intoleransınız yoksa koyabilirsiniz.)5 diş sarımsakYeteri kadar içme suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Diyete Uygun Kayısı Topları Tarifi İcin Malzemeler *25 adet gun kurusu kayısı *10 adet tuzsuz badem *10 adet ciğ fındık *1 cay bardağı hindistan cevizi Diyete Uygun Kayısı Topları Tarifi Yapılışı 1 *Kayısıları 15 dk kaynamış suda bekletiyoruz Yumuşayan kayısıları rondoya alıp ceviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Mantar Muffin (Temiz İçerikli Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurtaYarım su bardağı (100 ml) bitkisel süt (ben şekersiz badem sütü kullandım)Yarım su bardağı (100 ml) tahinYarım su bardağı (100 ml) hurma balı1 su bardağı (200 ml) glutensiz bir un çeşidi (ben badem unu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Fıstık Ezmeli Hurma Kayısı Topları Tarifi İçin Malzemeler 20 tane kuru hurma12 tane kuru kayısı1 avuç çiğ ceviz1 avuç çiğ badem1 tatlı kaşığı classic kahve1 limonun kabuğu (Rendelenmiş)1 yemek kaşığı hindistan cevizi1 tatlı kaşığı kakao1 yemek kaşığı fıstık ezmesi Süslemek için 1 paket şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt