Butik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet hazır pasta keki
- 1 litre süt
- 1 su bardağı nişasta
- Yarım su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krem şanti
- 1 pk krem şanti
- Kurutulmuş portakal
- Damla çikolata
Butik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 1. Süt, nişasta, şeker ve vanilya ocakta orta ateşte pişirilir.
- Soğuduktan sonra krem şanti eklenir ve mikser ile çırpılır.
- Hazır kekin iç kısmına krema ve damla çikolata koyulur.
- Kekin öbür modülü da üzerine kapatılır.
- 1 paket krem şanti çırpılır ve kek krem şanti ile kaplanır.
- Pastanın üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Ben portakal kurularını tercih ettim.
Butik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.