Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cevizli Şam Tatlısı

Cevizli Şam Tatlısı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Cevizli Şam Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz
  • 1 paket şekerli vanilya
Şerbeti için
  • 1 su bardağı şeker
  • 1,5 su bardağı su

Cevizli Şam Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Şerbetimiz için bir tencereye 1,5 su bardağı su döküp 1 bardak şekeri ekleyip kaynanana kadar pişirelim.
  2. Bir kaba şeker, sıvı yağı ,ve yoğurtu bir hoş karıştıralım akabinde un ek edelim onun akabinde cevizi ve vanilyayı döküp son defa güzelce karıştıralım, yağlanmış borcama dökelim.
  3. Ben üzerine yarım yemek kaşığı ucuyla pekmez ile su karışımı yaptım üzerinin çıtır olması için.
  4. Dilerseniz orası size kalmış bir şey sonra 140 derece fırında 25 dk güzelce kızardıktan sonra alalım.
  5. Soğuyan şerbetimizi üstüne dökelim ve soğuması için dolaba koyalım şimdiden afiyet olsun.
Cevizli Şam Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şambali Tatlısı (Şam Tatlısı) Tarifi İçin Malzemeler 2 buçuk su bardağı irmik1 su bardağı şeker1 paket kabartma tozu1 su bardağı süt Şerbeti için; 2 su bardağı şeker2 buçuk su bardağı suBir kaç damla limon suyu Üzeri için; Yer fıstığı Şambali Tatlısı (Şam Tatlısı) Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Şam Tatlısı (Şam Bali) Tanımı İçin Materyaller 1 kg irmik1.5 su bardağı toz şeker1.5 su bardağı yoğurt1 çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı karbonatYarım çay bardağı pekmez Şerbeti için; 4 su bardağı şeker3 su bardağı suYarım limon suyu3 yemek kaşığı renk vermesi için pekmez (isteğe bağlı) Şam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Şam Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 3 su bardağı irmik1 su bardağı şeker1 su bardağı yoğurt2 yemek kaşığı un1 çay kaşığı tarçın2 paket kabartma tozu1 çay kaşığı karbonat2 yemek kaşığı pekmezYer fıstığı,(katı olursa hamur yarım su bardağı su ben koymadım) Şerbeti: 3 su bardağı su3,5 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Şam Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 3,5 su bardağı irmik1 su bardağı ılık su1 su bardağı toz şeker1 paket hamur kabartma tozu Şerbeti için; 3 su bardağı su3 su bardağı şeker1 parça limon Üzeri için; Yer fıstığıTepsinin altına ve tatlının üzerine sürmek içinYarım kahve fincanı pekmezYarım fincan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Cevizli Ay Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 125 gram margarin1 adet yumurta (Sarısı üzerine)1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı irmik1.5 çay bardağı dövülmüş ceviz1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2-2.5 su bardağı un (Kontrollü ekleyin) Şerbeti için; 3 su bardağı tozşeker3 su bardağı su3-4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt