Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'CHP Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz, FETÖ'den tutuklandı'

'CHP Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz, FETÖ'den tutuklandı'
0
58

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
%2DCHP%2DUrla%2DBelediye%2DBaskani%2DIbrahim%2DBurak%2DOguz%2DFETO%2Dden%2Dtutuklandi%2D%2D229071%2Ejpg

Urla Belediye Lideri Oğuz'un tutuklanmasına dair Urla Belediyesi'nden ve Oğuz'un toplumsal medya hesabından rastgele bir açıklama yapılmadı.

Detaylar geliyor...

Similar threads

Burak Oğuz'un şahsî cep telefon sınırı üzerinden 2017 yılında FETÖ'nün mahrem imamı ile 5 sefer görüşme yaptığı tespit edildi. Oğuz'un Bylock çizgisi olmadığı öğrenilirken, gazeteci Mutlu Tuncer'in toplumsal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı paylaşımların ihbar kabul edildiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Yattığı süre ve sonuç ceza süresi dikkate alınarak hükümle birlikte tahliye edildi.  CHP'li Oğuz, mahkemede iddiaları reddetmişti İzmir'in Urla ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz, Gülen Yapılanması'nın üst düzey isimleri olduğu öne sürülen kişilerle telefonda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Muş Cumhuriyet Başsavcılığınca "terör örgütü üyesi olmak" kabahatinden yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve gözaltı süreci devam eden Muş'un Bulanık ilçesi Belediye Lideri Adnan Topçu ile Varto Belediye Lideri İdeal Karaaslan Baytaş İçişleri Bakanlığınca misyonundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Urla'da iş insanı ve sanatçı 63 yaşındaki Turgut Kahraman, kendi meskeni olan Zeytinli Köşk'ün bahçesinde 5 metre eninde, 6 metre uzunluğunda, üzerinde mavi, kırmızı, sarı, mor üzere birçok rengin bulunduğu Mustafa Kemal Atatürk heykelini inşa etti. Alüminyumdan yapılan heykel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT TV’de gündemi kıymetlendirdi.  Kılıçdaroğlu, ''Ethem Sancak 15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonra “benim gazetelerim emrinizdedir” dedi. Ben de “estağfurullah gazeteler, medya özgürdür” dedim. 'Tutuklama yanlış' Kılıçdaroğlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,542Konular
981,896Mesajlar
32,550Kullanıcılar
HarrabSon üye
Üst Alt