Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çiftlik Kebabı

Çiftlik Kebabı
0
50

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
ciftlik-kebabi.jpg

Çiftlik Kebabı Tanımı İçin Materyaller

  • 400 gram kuşbaşı doğranmış dana eti
  • 1 çay bardağı bezelye (çiğ)
  • 2 patates
  • 1 havuç
  • 1 kuru soğan
  • 5 yeşil soğan
  • 1 çay kaşığı kişniş(isteğe bağlı)
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • Yarım çay kaşığı biberiye
  • Zeytinyağ

Çiftlik Kebabı Tanımı Yapılışı

  1. Şayet etiniz buzluk etiyse öncesinde kesinlikle kavurun. Çok yumuşak et seviyorsanız yeniden öncesinde kavurun.
  2. Bütün materyalleri temizledim doğradım derin bir kaba aldım.
  3. Üzerine baharat, tuz ve yağı ekleyip harmanladım fırın torbasına doldurdum.
  4. Tepsiye serdim üzerine 3 delik attım .
  5. 200 derecede kontrollü olarak pişirdim.
  6. Benim fırınımda yaklaşık 35 dakika da pişti. Fırından çıkınca uygun bir kaba aldım.
 
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt