Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çoban... (kopma garenti) :D:D

çoban... (kopma garenti) :D:D
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
çoban (kopma garenti) :D:D Çoban´ın biri nehir kenarında koyunlarını otlatıyormuş Bütün o anda, Yanında bir Cherokee Jeep yanaşmış Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, RayBan gözlüklü ve YSL kravatlı bir şoför aşağıya inmiş ve çobana sormuş Eğer kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana onlardan bir tanesini verir misin? Çoban bir adama birde koyunlarına bakmış, Tamam diye yanıt vermiş Genç adam arabasını park etmiş, telefonunu bilgisayarına bağlamış bir NASA sitesine girmiş, GPS´ini kullanarak yeri taramış, bir database ve logaritma ile doldurulmuş 60 excel tablosunu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış Çobana dönmüş, tam olarak 1586 adet koyunun var demiş Çoban Doğru diye yanıt vermiş, Koyununu alabilirsin Genç adam koyunu almış ve jeep´inin arkasına koymuş Bu sefer çoban genç adama dönmüş Eğer senin ne meslek yaptığını bilirsem koyunumu geri verirmisin? Diye sormuş Adam, Evet neden olmasın diye yanıtlamış Sen Dunya Bankasi´nda Danışmansın demiş çoban Adam sormuş, Nasıl oldu da bildin? Çoban Fazla basit diye cevap vermiş Buraya çağrılmadan geldin, bu bir İkincisi benim bildiğim bir şeyi bana söylemek için benden bir koyunumu istedin Üçüncüsü yaptığın hiçbir şeyden anlamıyorsun çünkü köpeğimi aldın  

Similar threads

Zeki Çoban zeki çoban Çobanın biri dere kenarında koyunlarını otlatıyormuştam o anda yanına bir cherokee jeep yanaşmışBrioni gömlek ,prada ayakkabılar giyen reyban gözlüklü ve stefano ricci kravatlı bir sürücü aşağıya inip çobana sormuş: Kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana onlardan bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
IDARE DaniŞmani Ve Çoban Çoban yol kenarında koyunlarını otlatıyormuş Yanına bir jeep yanaşmış Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, RayBan gözlüklü ve YSL kravatlı bir şoför altında inip çobana sormuş: Kaç tane koyunun olduğunu bîlirsem bana onlardan bir tanesini verir misin?Çoban bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
438
Meslek Dünyasının Kolay Kuralları Iş Dünyasının Basit Kuralları Acıtan şeyler ders verirBenjamin Franklin Melih ARAT Iş dünyasında kolay bir takım kuralları kullanmak, böylece çok sorunu en başından çözer Bu kuralları kullanmak için keza bir bütçeye ya da zamana gereklilik yoktur Ancak bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
şuçlu hükümlü Başkan Temel,bir hapishaneyi ziyaret etmişBir her birine dışında tüm mahkumlar masum olduklarını, haksızlığa uğrayıp hapse düştüklerini anlatıyormuşO tek hükümlü şeytana uyup bir kabahat işlediğini, cezasını yargı ettiğini söyleyince Temel hapishane yöneticilerine dönerek; Ha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
şuclu mahkum Başkan Temel,bir hapishaneyi ziyaret etmişBir tanesi dışında tum mahkumlar sucsuz olduklarını, haksızlığa uğrayıp hapse duştuklerini anlatıyormuşO tek mahkum şeytana uyup bir suc işlediğini, cezasını hak ettiğini soyleyince Temel hapishane yoneticilerine donerek; Ha pu atamu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt