Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derdimi Ummana Doktum Şarkı Sozu

Derdimi Ummana Doktum Şarkı Sozu
0
176

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Derdimi Ummana Doktum Şarkı Sozleri

Derdimi ummana doktum asumana inledim
Yare de ağyare de hali derunum soyledim
Aşina yok derdime ben soyledim ben dinledim
Gozlerim yollarda kaldı gelmedin cok bekledim

Similar threads

Derdimi Ummana Doktum Şarkı Sozleri Derdimi ummana doktum asumana inledim Yare de ağyare de hali derUnum soyledim Aşina yok derdime ben soyledim ben dinledim Gozlerim yollarda kaldı gelmedin cok bekledim Beste: Şerif İcli Gufte: Suleyman Nazif Makam:Hicaz UsUl: Ağır Aksak Form...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkı sozleri Volga Tamoz Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkısı sozu Sonuna kadar geldim aşkın Kavuşamadım ben sana Yetişemedim ben sana Anlatamadım derdimi Ağla gonlum ağla Bekledim inan seni hergun Dayanamadım sevgisiz Yaşayamadım ben sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Ebru Gundeş Sonuna Kadar sozleri Ebru Gundeş Sonuna Kadar Şarkı Sozleri Sonuna kadar geldim aşkın Alışamadım ben sana Yetişemedim ben sana Anlatamadım derdimi Ağla gonul ağla Yazık ettin yazık Kendinden cok bana Gucum kalmadı artık Her yokluğunda Aylar gecse de Yıllar gecse de Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
kenan doğulu yaz bir recete şarkısı kenan doğulu doktor yaz bir recete Kenan Doğulu Doktor şarkı sozleri kenan doğulu yaz bir recete İskender Paydaşın cıkardığı albumde Kenan Doğulu ile duet yaptığı Dr şarkısı sozu imageskenandoguludoktoryazbirrecetesarkisozu5ada6a1eb2214 Kenan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Gunseli Deniz Anlatamadım şarkı sozleri Gunseli Deniz Anlatamadım şarkısı sozu Tukettiğin tertemiz hislerimdi Hep soyledim korkular ecelimizdi Bedel denen her neyse odenirdi Anlatamadım sen anlayamadın Savaşmaya değersin sandım Bırakma dedin inandım sende kaldım Aslında cok hemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt