Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dereotlu Müthiş Lezzetli Tavada Tost

Dereotlu Müthiş Lezzetli Tavada Tost

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

Dereotlu Harikulade Lezzetli Tavada Tost Tanımı İçin Malzemeler

• 1 avuç dereotu
  • 1 tatlı kaşığı organik tereyağı
  • 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
  • 1 küçük dilim kaşar peyniri
  • 1 dilim beyaz peynir
  • 2 dilim tam buğday yahut çavdarlı ekmek

Dereotlu Harikulade Lezzetli Tavada Tost Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Dereotunu doğrayalım içine sarımsağı ezip tereyağı ve karabiber, pulbiber ekleyip karıştıralım.
  2. Ekmeklerimizin üzerine dereotlu karışımı sürelim.
  3. Tavada kızarana kadar pişirelim.
  4. Arasına peynirleri yerleştirip üstüne bastıralım tarafı da kaşarlar eriyene kadar uygunca kızartalım. Bu kadar kolay afiyet olsun :)
Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyenesengul” paylaşıyorum:)

Not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. sevgiler ️.

Dereotlu Harikulade Lezzetli Tavada Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Peynirli Lezzet Kış Salatası Tanımı İçin Malzemeler 3 dilim hellim peyniri yahut kızartılabilen bir peynir (90 gr)Karnabahar,brokoli,havuç,pancar,brüksel lahanası hangi sebzeler varsa1-2 yemek kaşığı nar taneleri1 tatlı kaşığı nar ekşisiÇeyrek limonun suyuSumak,karabiber,kimyon,çok az tuz1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Yulaflı Çıtır Omlet Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesiTuz,baharatlar1 tatlı kaşığı sıvı yağ Arasına: 1 dilim kaşar peynir Yulaflı Çıtır Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtayı tuz ve baharatları bir kasede çırpalım. Yağladığımız ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 yemek kaşığı toz tarhanaÇok az tuz,baharatlar1 tatlı kaşığı sıvı yağ Arasına: 1 dilim peynir (ben yarım dilim kaşar, yarım dilim beyaz peynir kullandım) Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Tek Yufkadan Lavaştan Tavada Fit Gözleme Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yufka yahut lavaş (ben çiğköfte lavaşı kullandım)2 dilim istediğiniz peynir (60 gr)1 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı süt1 tatlı kaşığı organik tereyağı Tek Yufkadan Lavaştan Tavada Fit Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Peynir Zerzevat Dolgulu Krep Börek Tanımı İçin Malzemeler Krep materyali: 1 adet yumurtaYarım Türk kahvesi fincanı süt1,5 yemek kaşığı tam buğday unu1 çay kaşığı ucu kabartma tozuBiraz tuz İç dolgusu; 1 avuç ıspanak (olmasa da olur)1 tane küçük kırmızı biber1 tane küçük yeşil biber1 dilim sert...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt