Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dereotlu Poğaça

Hoş geldin! captainfc tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Dereotlu Poğaça
0
41

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111

Dereotlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım demet dereotu
  • Aldığı kadar un (Yumuşak ele yapışmayan hamur olacak)

Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yoğurma kabına sırasıyla yoğurt, sıvı yağ, yumurtayı koyalım şöyle bir karıştıralım.
  2. Daha sonra ince kıyılmış dereotunu ekleyelim. Kabartma tozunu da koyalım.
  3. Unu yavaş yavaş ekleyelim ben yaklaşık 2 bardağa yakın kullandım.
  4. Yoğurduktan sonra tepsiye dizelim.
  5. Üstüne yumurta sarısı sürelim.
  6. 180 derecede 10 dakika kadar üzeri renk alana kadar pişirelim. Afiyet olsun .
Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt