Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dergâh

Dergâh
0
177

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
2 Cenâbı Hakk'ın rahmet kapısı

Yâ Rabbî! Yüz bin günah işledim ise de, bu kara yüzüm ile, yüce dergâhına sığınıyorum Senden affımı diliyorum (Abdurrahman Sâmi Paşa)

Bir şehid dahî budur ki yüzünü Hak dergâhına tutup, Ey benim ma'budum! Ne ki, ömrüm olsa, bir şeye ümid bağlamadım Ancak sana bağladım Ve dahî kimseye boyun eğmedim Dünyâya ve din düşmanlarına aldanmadım Yâ Rabbî! Senden ümidim budur ki bütün ümmeti Muhammedi afv ve mağfiret edesin diye duâ ede Bu dahî şehiddir (Kutbüddîn İznikî)

Similar threads

Aşağıdaki Yazı İmamı Rabbani Hazretlerinin 2Cild 67 Mektubunun bir kısmı olup bir miktar kısaltılarak aşağıya kopyalanmıştır: Islâmın birinci sartı, Allahü teâlâya ve Peygamberine “sallallahü aleyhi ve sellem îmândır Yanî onları sevmek ve sözlerini begenip, kabûl etmekdir Itikâdı düzeltdikden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
ÜMMÎ MUALLİM Cenâbı Hak, Peygamber Efendimiz sallâllâhu aleyhi ve sellem’e; ????????? ??????? ?????? ???????? “(Ey Habîbim!) Elbette Sen muhteşem bir ahlâk üzeresin (elKalem, 4) buyurdu Efendimiz, bu muhteşem ahlâkı nereden tahsil etti? Sadece Rabbinden… Zira Efendimiz; “Beni Rabbim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Fatiha Suresi ?????? ????? ??????????? ?????????? ?????????? ????? ????? ???????????? () ?? ?????????? ?? ?????????? ????? ?????????? ????????? ?? ????? ?? ???????? ??????????? () ?????? ????? ??????????? ?????????? ?????????? ????? ????? ???????????? () ??????????? ?????????? () ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Hâlidi Bağdâdî Hazretleri buyurur: “Bütün fiil ve sözlerinizde, kendi güç ve kuvvetinizden vazgeçerek Allâh’ın güç ve kudretine sıkıca sarılın!1 Allah Rasûlü sallâllâhu aleyhi ve sellem Efendimiz, İslâm?ın küfre karşı ilk savaşı olan Bedir?de, iki ordu karşılaştığı sırada, yerden bir avuç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
ŞAHSİYETE MÜESSİR İKİ HUSUS İnsan, bu dünyada ömürlük bir imtihan içindedir Kendisine son nefese kadar verilen müddet içinde, muvaffak olursa; ölümden sonraki hayatında cennet ile mükâfatlandırılacak, aksi takdirde ise elem verici bir azâba dûçâr olacaktır İnsandan istenen, hulâsa; sahih bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt