Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Detox Suyu (Ödem Atıcı)

Detox Suyu (Ödem Atıcı)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Detox Suyu (Ödem Atıcı) Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım limon
*10 nane yapragi
*5 cm kadar zencefil
*1 litre su

Detox Suyu (Ödem Atıcı) Tarifi Yapılışı Ağzı kapalı bir sürahiye 1 litre suyumuzu boşaltıyoruz, içine limonumuzu kesiyoruz Daha ekşi severseniz tüm limon da kullanabilirsiniz Zencefilimizi de kesip nane yapraklarımızla birlikte ilave ediyoruz
Ağzını kapatıp en az 34 saat buzdolabında bekletiyoruz ve gün içinde tüketiyoruz Ben geceden yapıp ertesi gün tüketiyorum
Hem yaz aylarında ferahlatacak hemde ödemlerimizi atmamıza yardımcı olacak

Similar threads

Detox Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet salata *1 adet limon *23 dal nanenin yaprakları *1 sürahi su Detox Suyu Tarifi Yapılışı Yıkanmış ve ince ince doğranmış salata ve limonumuzu sürahiye koyalım yıkadığımız nane yapraklarını da ekleyip soğuk suyumuzu sürahimize dolduralım en az 23...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Ödem Atan Zayıflatan Detox Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet limon *1 tutam dal taze nane *2 adet salatalık *45 adet çilek *2 2 5 litre su Ödem Atan Zayıflatan Detox Suyu Tarifi Yapılışı Merhabalar Sizlere ödem atan inceltip zayıflamaya yardımcı olan toksinlerden arandırıcı Detox...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ödem Söktürücü Detox Suyu Tarifi İçin Malzemeler *2 Dilim Portakal *2 Dilim Limon *1 Tutan Biberiye *1 Tutam Taze Nane *1 Adet Çubuk Tarçın *1 Adet Salatalık *1 litre Su Ödem Söktürücü Detox Suyu Tarifi Yapılışı Merhaba, Ödem için ya da suyunuzu tatlandırmak için deneyebilirsiniz Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Detox Suyu (Tam Bir Ödem Atıcı Ve Yağ Atıcı) Tanımı İçin Gereçler 1.5 lt su1 adet limon1 adet salatalık1 kısım nane3 çubuk tarçın2 küçük modül taze zencefil Detox Suyu (Tam Bir Ödem Atıcı Ve Yağ Atıcı) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Ben günde 4 lt su içiyorum ve 1. 5 lt lik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Çok Etkili Ödem Atıcı Su (Diyetisyen Tarifi) İçin Malzemeler *1 litre içme suyu *1 su bardağı kaynamış su *78 dal maydanoz *Yarım limon veya yarım elma dilimleri *1 adet çubuk tarçın *23 ince dilim kök zencefil *1 adet sallama yeşil çay *34 dal nane yaprağı Çok Etkili Ödem Atıcı Su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt