Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DGS yerleştirme sonuçları açıklandı

DGS yerleştirme sonuçları açıklandı
0
99

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

ANKARA (İGFA) - ÖSYM, 24 Ağustos - 01 Eylül 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2022-DGS) yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

Yerleştirme sonuçları bugün itibariyle ÖSYM’nin internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişime açıldı.

Bir yükseköğretim programını kazanan adayların kayıt işlemlerini 14 Eylül'e kadar ilgili üniversitelere yapabileceği duyuruldu.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerektiği, e-kayıt işlemlerini tamamlayan adayların, üniversitelerinin web sitesinde belirtilen belgeleri ilgili tarih aralığında elden teslim etmesi gerektiği vurgulandı.

Similar threads

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından (ÖSYM), 2 yıllık üniversite eğitimlerini 4 yıla tamamlamak isteyenler için düzenlenen Dikey Geçiş İmtihanı 03 Temmuz 2022 tarihinde uygulandı. 24 Ağustos - 01 Eylül 2022 tarihleri ortasında tercihleri alınan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Tahsiline Dikey Geçiş İmtihanı'nın (2022-DGS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) sitesinden yapılan duyuruya nazaran, 24 Ağustos-1 Eylül'de tercihleri alınan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) giren adaylar, süreçlerini üniversite taban puanlarına nazaran yaptılar. Tercih sonuçları ise 7 Eylül’de yani bugün açıklandı. Artık ise gözler ek tercih süreçlerine çevrildi. Ösym, yapılan yerleştirme süreçleri sonunda adayların tercih etmemesi yahut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
2019 Dgs imtihan tarihi 2019 Dgs sınavı ne zaman Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Düşey Geçiş Sınavı (DGS) 17 Temmuz 2019 tarihinde Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Üniversite yerleştirmelerine ilişkin YKS tercih sonuçları uzun süredir öğrenciler tarafından merakla bekleniyordu. Yeni haftayla ilgili en çok merak edilen konulardan biri olan YKS sonuçları nihayet netlik kazandı. Milyonlarca aday puanlarını göz önünde bulundurarak belirlenen tarihler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt