Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

dişçi koltugunda...:))

dişçi koltugunda...:))
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
diş doktoru koltugunda) dişçi arkadaştır ve gerçekten bir diş doktoru adayıdır yani stajerdir şş ne var gene ? bu iyne den banada vuracan mı ? e heralde yani olm uyuşma olmadan olmaz,bi kez iyne yok iğne o azıcık bakılır iyneye ya bunun başka yolu yokmu ne gibi? ne biliyim hab mab atsakta öyle uyuşsa ,ben tırsarım iyneden allah'ım ne günah işledim de bende bunu sardın başıma ya ne var ya! en doğal hakkım olm bunları sormak benim lan yat adamı hasta etme üff aman hasta olma,senin hastalığında hiç çekilmez şimdi eheh bak ya bide böle konuşmaz mı dur len geçiyo gibi sözde ağrısı,vaz mı geçsem acaba varyaa ! meslekten soğutursun lan sen adamı ben mi dedim olm dişçi ol diye aa, suç bizim oldu gene iskence koltugunda oturulmaktadir bu dis aciyor mu? (tak tak vurur) aaayir bu aciyor mu? (tak tak) eaaatt eh saglam dise vuruyorum aciyor diyorsun, dolguna vuruyorum acimiyor diyorsun nasil oluyor bu is? () azıcık gerginim desem hekim: şekerin var mı? (iğne yapacaktır) hasta: var ama evde? (gayet ciddi) hmmbu kadınsı çekmemiz gerekiyor yapamazsınız ama benim dişlerimin kökleri fazla uzundur hayatta çekemezsiniz sanmıyorum yani upuzunlardır hayatta çekemezsiniz diş hekimliği fakültesinde kuron bölümünde, birkaç klinik öğrencisine daha hasta verilmiştirramazan vaktidir ve hasta kuvvet bulunmaktadır öğrencilere hastaların telefon numaraları dağıtılmıştır; herkes hastasını arayıp ertesi günler için randevu verecektir sevdiğim bir (bayan) arkadaşım röportaj için hastasını arar, eşine denk düşer: yaşlı teyze gocamı napcanız oysa siiııizz?? diş hekimi arkadaş dedim ya teyze, diş hekimliği fakültesinden arıyorum, randevu için aradım yaşlı teyze nası yane?randevu?ne konuşcanız siz gocamla diş hekimi dost kendisi ne vakit kazanç acaba kendisiyle görüşsem?? ihtiyar teyze siz bakalım ne diyeceksiniz gocama ne görüşmesi bu dişçi dost hanfendi dedim ya, dişleri içinyani şey ihtiyar teyze haa yani yalnızca diş için di mi diğer bi şey yok aranızda di mi diş doktoru dost hanfendi ben bir diş hekimiyimbakın yaşlı teyze bağlı yavrum okuyun bağlı güzeldir okumak,ah ah diş hekimi arkadaş size iyi günler ben bi majezik aliyim, eşinizi ararım tekrar yaşlı teyze eşimi???!! dişçi arkadaş çatt! şunu uyuştursak? uyuşturduk ya? hayır, adam gibi uyuştursak? değil, o süre köke yaklaştığımı anlayamamben yıldızları sayıcam, o köke yaklaştığını anlayacak göçmen olan diş doktorumbenimle değil de ağzımla diyaloğa girmeyi seçerdi açıl!açıl!ağzınızı açınız demeye çalışıyor bitmişkapanabilirsin acilen şu anda bitmiş açıl kocamaan açıl bakalııımm! hoşkapanabilirsin yav insan kendi ağzına yabancılaşıyor lütfederseniz bir lokma bişey yiğcemaçılabilir misiniz leydim? geçmiş olsun amca, şikayetin ne? + oğlum diş de bitti, kuş da bitti gülmemek için kendini kasar aç bakıyım ağzını (hasta yüzü şişmiş gelir) + beyfendi tedaviniz dönmüş malesef (heyecanla) dönmüş mü? vah vah! + evet şayet dişi kurtarırız diye yapmıştık ama olmadı (sükunet) hekim bey, tedavi dönmesi ne? ya simdi bu dise vurdugunuz lokal anestezik varya ondan once kokain kullaniliyomus bir bilginiz varmi? ah evet sentetik ilaclardan once vardi simdi diyelimki benim bu yerel anestezige allerjim var o süre noolacak? o vakit guldurucu gaz, yada morfin veriyoruz bunyeye ya siz bana su igneyi yapmasaniz sole morfin felan verseniz olmami? bole gergin oluyor insan birazcik agzimizda uyusmasin tadi bozulmasin hmm yani kafayi duzeltelim diyosun, rahatlayalim diyosun phish değil o anlamda demedim ben gorkuyorum bayya bu disci konseptinden, hani igne felan valla morfin morfin değil istersen ignesiz yapalim dolguyu fakat simdiden soleyim koltuktan havaya ziplrasin nadiren bu koltuklar kac para ediyor acaba? korkuyor musunuz? yoo niye korkutacak mısınız? hıı iyi o zaman hazır çektikte bu dişi bu oyuk nasıl kapanır? hallederim onu sorun diiliki gün sonra gelin siz yine ok(iki gün geçer) şimdi üstteki damağa tel takmamız lüzumlu en az 1 sene kalacak e oha hani hallediyordunuzbu yaştan sonradan tel falan takmam ben ee düşünün o süre siz ne düşünücem yaa madara mı olucam el alemebırak allah aşkına ?? aci hissettiniz mi? ya siz? hmm disine dolgu yapmamiz lazim igne istiyor musun? evet tamam ( igneyi hazirlar ) sey bisey sorcam fakat ben ac agzini korkma acimaz değil onu sormiycam da ya igne kirilirsa? niye kirilsin ancak igne durup dururken? yani ne biliim ya ben can acisiyla kafami bir anda cevirirsem falan da igne kirilirsa nolcak? kirilmaz korkma lakin ya kirilirsa yaaa bu bir olasilik diil mi alla alla! kirilirsa igne icerde kalir, daha sonra da agzinin icinden ilerleyerek beynine ulasir, olursun istemiyorum ben igne falan tamamlanmış o vakit ignesiz temizleriz hayır istemiyorum temizlemeyin, gidicem ben sehrazat surekli ayni seyi yasiyoruz seninle bir igne paranoyasi tuttturdun gidiyo aaaa aman iyi yapalim hiç olmazsa derin nefes al tekrar derin nefes al tamam bu değin iste ya kirilsaydi? (sabahleyin, duyu yitimi öncesi) karnın aç mı? + aç ee kahvaltı etmedin mi gelmeden? + ee ettim ?!? git tamamen ye de gel o vakit ! doktor: sen profesyonel hastasin zaten ben: evet dogru cok dogru doktor: igne yapmiyorum sana bisey olmaz! ben: natürel pektabii oyle hekim: kesseler acimaz!! ben: evet evet nasil? yer bir üniversitenin diş hekimliği fakültesi, stajyer doktor bey aç ağzını (katirtirnagi yalvaran gözlerle bakmaktadır ve suskun) aç ağzını ,ağzından girmezsem nerenden girecem cczzzzzziiiiit aahhh! noldu? nanın mı oldu! merhaba ben taylan + ben de disciniz ufuk buyrun oturun soyle hay hay + igneden once soylemek istediginiz bir sey var mi ? centilmence bir tetkik olsun lutfen + korkma bu değin elimde degil bitmiş tukurebilirsiniz tuhhh naptin lan beyfendi yere tukurdun tukur dedin sibel hanim vileda lutfen crom ya doktor bey bu dis taslari niye oluyo illa 6 ayda bir varmak zorundamiyiz hekim walla bana kalsa her hafta gel derimde butcen kaldirmaz çene kaslarınız ne dek hoş, sımsıkı, şahaneler uhm teşekkürler eveeet şu anda bu kaslarınızı delip kemiğe ulaşacağım ! ! ! daha alçak azı dişini uyuşturmanın başka yolu değil ne yazık ki orta yaşlı bir erkek hasta: çok yakın çalışıyorsunuz, rahatsız oldum, siz olmuyor musunuz? ne nasıl??????????? hnhneebbhuu? bu mu ? ışın dolgunun ışını hnehneehene? dişlerini ışınlıyoruz şu anda ??? acıdı mı? evet oo ho$geldiin igne yapcan mi yapmican mi ona gore giricem ya da girmicem gel kiz yapcam sor gel gel zaman gecer igneler yapilir beynimin ici oyulurken ulaaaan e$$ooolue$$eeek haarghh? gene kirmi$ kursu hayvan (camdan a$agi sarkar beline dek bagirmaya ba$lar) ardaaaaa * git cabuk kursunaaa oaarghh neyse nerde kaldim aaaagghhh , sen restorasyondaydin di mi? haaaghh bende cok kitap var sana lazim olur hangihleghri? ne? hani igne diyorum haniii igne cok para sonra cok tutar odeyemezsin anahihiikiiighmmm ne? aarghhh kapatabilirsin tukurebilir miyim? hi hi cenem agridi ama, uff cok kasiyosun lakin, ben sana ne dedim? sadece acicaksin,sen sıkıyosun kendini haliyle agri yapiyo sonradan haklisiniz lakin ne biliyim korkudan e aciycak bisey yapmiyoruz fakat korkuyosun? gel yorulmussundur sen bi sigara icelim disim nasil doktor bey? cok kotu yapmayin ya pek kotu mu? saka yaptim canim onemli bisey yok bunun sakasi mi olur lan hekim bey selamnghhh oo hos geldiniz neyiniz var agriyo, mimghhh otur bakalim soyle 3 tane istiyorum o igneden on arkadaki bide bütün sinirin ustune ho ?